Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μια Indian αφιερωμένη στον Sebastien Loeb

Ελλάδα 9:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Indian αφιερωμένη στον Sebastien Loeb

NEWSMOTO

Μια Indian αφιερωμένη στον Sebastien Loeb

NEWSMOTO

Η Indian παρουσίασε μια ειδική έκδοση της FTR αφιερωμένη στον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή WRC.

Advertisement
Advertisement

Η σχέση της αμερικανικής μάρκας Indian με τον θρύλο των αγώνων Ράλι, Sebastien Loeb ξεκίνησε στις αρχές του 2022, λίγο μετά την επική νίκη του Γάλλου στο Rally Monte Carlo. Οι δύο πλευρές μάλιστα αναβάθμισαν στην πορεία τη σχέση τους με τον Loeb να γίνεται πλέον επίσημος πρεσβευτής της μάρκας.

Παράλληλα, η γέννηση της σχέσης του Loeb με την Indian έφερε ακόμα μια συνεργασία των Αμερικανών με την εταιρεία customizing Tank Machine. Δεν πέρασαν λοιπόν μερικοί μήνες και ήδη έχουμε το πρώτο μοντέλο αφιερωμένο στον Γάλλο πολυπρωταθλητή.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο ανέλαβε να το κατασκευάσει η Tank Machine και σε συνεργασία με την Indian δημιουργήθηκε το FTR Loeb. Η μοτοσικλέτα είναι βαμμένη με ένα βαθύ γαλάζιο χρώμα και σε όποιο σημείο και αν την κοιτάξεις θυμίζει τον Loeb. Στο εμπρός μέρος συναντάμε ένα μικρό προβολέα ο οποίος βρίσκεται στο κάτω μέρος ενός number plate με το νούμερο 9. Τα προστατευτικά στα καλάμια είναι επίσης γαλάζια, ενώ η σέλα στο πίσω μέρος έχει τη γαλλική σημαία.

Στα πλευρικά του ρεζερβουάρ συναντάμε το λογότυπο «Loeb», ενώ στο πάνω μέρος δεσπόζει το φίλτρο αέρα που φέρει την υπογραφή του Γάλλου. Το εντυπωσιακό στη διάρκεια της παρουσίασης του μοντέλου ήταν ότι ένας τυχερός θα κέρδιζε αυτό το σπάνιο μοντέλο αρκεί να έμπαινε στην ειδική σελίδα της Indian και να δήλωνε συμμετοχή για ένα test ride. Αν ήσουν πολύ τυχερός και την κέρδιζες θα ήσουν καλεσμένος στη διάσημη εκδήλωση Wheels and Waves στη βόρεια Γαλλία τον Ιούνιο όπου θα παραλάμβανες της μοτοσικλέτα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Indian FTR Championship Edition
Ο Sébastien Loeb πρεσβευτής της Indian Motorcycle
Indian Scout Rogue 2022: Σκέτη αλητεία

Advertisement