Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Παράτησε το αυτοκίνητο μέσα στην πίστα! (+video)

Ελλάδα 1:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παράτησε το αυτοκίνητο μέσα στην πίστα! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Παράτησε το αυτοκίνητο μέσα στην πίστα! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα NASCAR, ο αλυτάρχης επέβαλλε ποινή στον Josh Williams με το νούμερο 92 και εκείνος εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του πάνω στη γραμμή του τερματισμού, ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός του NASCAR Xfinity Series, Josh Williams, είναι γνωστός για τον παρορμητικό του χαρακτήρα και αυτή τη φορά με την αντίδρασή του, θα έχει μάλλον κι άλλη ποινή.

Οι ζημιές στο αυτοκίνητό του από προηγούμενες επαφές με άλλους αγωνιζόμενους, ήταν εκτενείς και κάποια κομμάτια από το αμάξωμα έπεφταν στην πίστα της Ατλάντα κατά τη διάρκεια του αγώνα στην κατηγορία Xfinity Series του NASCAR. Στις περιπτώσεις αυτές, ο κανονισμός είναι σαφής για το τι πρέπει να συμβεί και ο αλυτάρχης λειτούργησε με το «γράμμα του νόμου».

Advertisement
Advertisement

Ζήτησε από την ομάδα να αποσύρει το αυτοκίνητο στα pits προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα αλλά αυτό ήταν κάτι που όπως φάνηκε στη συνέχεια, δυσαρέστησε τον οδηγό του αυτοκινήτου, Josh Williams, ο οποίος θέλησε να διαμαρτυρηθεί «παρκάρωντας» το αυτοκίνητο με το νούμερο 92, πάνω στη γραμμή του τερματισμού. Η κίνησή του αυτή, πιθανότατα θα οδηγήσει σε περαιτέρω τιμωρία.

Όπως και να έχει, το γεγονός αυτό δεν έχει επαναληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν, οπότε και οι κριτές θα πρέπει να δουν πως θα χειριστούν την κατάσταση. Το γεγονός που δεν αμφισβητείται και θα πρέπει να οδηγήσει σε αυστηρή ποινή από τη διοργανώτρια αρχή στον οδηγό, είναι πως με την κίνησή του αυτή, έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του αγώνα και των υπόλοιπων αγωνιζόμενων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Executive Flex: Νέος παίχτης στην αγορά του leasing
Senna: Μίνι-σειρά στο Netflix για το μεγάλο Βραζιλιάνο
O «δαίμονας» της ασφάλτου με τα 1.040 άλογα! (+video)