Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

FIA: Νεκρός ο γιος του προέδρου Sulayem!

Ελλάδα 1:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

FIA: Νεκρός ο γιος του προέδρου Sulayem!

FORMULA 1

FIA: Νεκρός ο γιος του προέδρου Sulayem!

FORMULA 1

Ο Saif Ben Sulayem έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο Ντουμπάι. Η είδηση επιβεβαιώθηκε σήμερα από την FIA η οποία δεν πρόκειται να βγάλει κάποια άλλη ανακοίνωση.

Advertisement
Advertisement

Ο πρόεδρος Sulayem ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα εκείνου και της οικογένειας του καθώς θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν την τραγική αυτή εξέλιξη. Σύμφωνα με τοπικά μέσα του Ντουμπάι το δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως ο πατέρας του, έτσι και ο Salif είχε πάθος με τα αυτοκίνητα και τους αγώνες. Συγκεκριμένα, ο νεότερος Sulayem είχε συμμετάσχει μεταξύ 2016 και 2017 στο πρωτάθλημα F4 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τότε είχε ως αντιπάλους του, τους Logan Sargeant και Oscar Piastri οι οποίοι σήμερα αγωνίζονται στην F1.

Advertisement
Advertisement

Είχε αρκετούς τερματισμούς εντός της βαθμολογούμενης δεκάδας. Εν τέλει ο γιος του προέδρου Sulayem δεν συνέχισε την ενασχόλησή του με τους αγώνες στις υψηλότερες κατηγορίες.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα δεν είναι ακόμη γνωστές. Όμως, είναι γνωστό ότι η οικογένεια Sulayem διατηρεί μία εξαιρετικά μεγάλη συλλογή από σπάνια σπορ αυτοκίνητα. Μεταξύ άλλων αρκετές Ferrari, Porsche, McLaren και Bugatti.

Advertisement

Ο Mohammed Ben Sulayem είχε απασχολήσει τελευταία την επικαιρότητα με την δημόσια κόντρα που είχε με τους ιθύνοντες της F1. Τελικά είχε αποφασίσει να αποτραβηχτεί από την άμεση ενασχόλησή του με τα της F1. Μία αρμοδιότητα την οποία έχει εμπιστευτεί στον Νικόλα Τομπάζη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ecclestone: Γνωρίζαμε για την Σιγκαπούρη του ’08- Τυχερός ο Hamilton
F1 GP Μπαχρέιν: Η επιστροφή του ασώτου (+ video)
McLaren: Έχει προσεγγίσει τη Red Bull για κινητήρες από το 2026

Advertisement