Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Tanak: Φεύγει από την Hyundai στο τέλος της σεζόν!

Ελλάδα 19:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tanak: Φεύγει από την Hyundai στο τέλος της σεζόν!

ΑΓΩΝΕΣ

Tanak: Φεύγει από την Hyundai στο τέλος της σεζόν!

ΑΓΩΝΕΣ

Με ανάρτηση-σοκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ott Tanak ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Hyundai στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με τον ίδιο οι λόγοι είναι προσωπικοί.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Εσθονού έχει ως εξής: “Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι αποφάσισα να τερματίσω τη συνεργασία μου με τη Hyundai στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Είναι μία προσωπική μου απόφαση την οποία έλαβα έπειτα από πολλή σκέψη και σεβόμενος παράλληλα την ομάδα”.

Ο Tanak συνεχίζει:΄”Ωστόσο, είμαι σε ένα σημείο της καριέρας μου στο οποίο αισθάνομαι ότι χρειάζομαι μία νέα πρόκληση. Είχαμε μία καλή συνεργασία τα τρία τελευταία χρόνια και είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε πετύχει. Ξεπεράσαμε πολλές δύσκολες στιγμές και κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση”.

Advertisement
Advertisement

Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με τον Tanak να ευχαριστεί τη Hyundai και να τονίζει ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν η απόδοσή τους ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στους λόγους που τον ώθησαν σε αυτήν την απόφαση. Ούτε, βέβαια, και στα μελλοντικά του σχέδια.

Ο πρωταθλητής του 2019 είχε μεταπηδήσει στη Hyundai το 2020 έπειτα από την κατάκτηση του τίτλου. Μαζί πέτυχαν πέντε νίκες, τρεις από τις οποίες φέτος. Ο Tanak είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του προς την ομάδα για το ότι δεν είχαν δοθεί team-orders υπέρ του στη διάρκεια του φετινού Ακρόπολις. Εκεί είχε τερματίσει δεύτερος πίσω από τον Thierry Neuville.

Advertisement

Στις επόμενες εβδομάδες θα περιμένουμε να μάθουμε και την νέα ομάδα του Tanak από το 2023 και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kalle Rovanpera: Το παιδί θαύμα! (+video)
WRC 2022 Ράλλυ Ισπανίας: Ο Ogier νικητής και η Toyota πρωταθλήτρια!
Ogier: Ποινή λόγω… Donuts! (+video)

Advertisement