Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Εσθονίας: Ροβανπέρα εναντίον Νεβίλ

Ελλάδα 6:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Εσθονίας: Ροβανπέρα εναντίον Νεβίλ

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Εσθονίας: Ροβανπέρα εναντίον Νεβίλ

ΑΓΩΝΕΣ

Μεγάλη ήταν η μάχη ανάμεσα στους δύο οδηγούς σε όλη τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας. Έπειτα από οκτώ συνολικά ειδικές ο Ροβανπέρα προηγείται για μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Το πρωινό σκέλος, βέβαια, ήταν ένας μονόλογος του Τάνακ. Ο Εσθονός κέρδισε όλες τις ειδικές στην προσπάθειά του να περισώσει ότι μπορέσει έπειτα από την καταστροφική ποινή των 5 λεπτών που του επιβλήθηκε χθες.

Ο οδηγός της Ford κέρδισε και τις δύο τελευταίες ειδικές του απογευματινού σκέλους. Έτσι κατάφερε να ανέβει στην 11η θέση της γενικής κατάταξης. Ωστόσο είναι μία… αιωνιότητα πίσω από την μάχη που διεξάγεται για την κορυφή. Αυτή έχει για πρωταγωνιστές της τους Ροβανπέρα και Νεβίλ.

Advertisement
Advertisement

Ο πρωταθλητής ήταν ο μόνος άλλος οδηγός πλην του Τάνακ που κέρδισε ειδική σήμερα. Συγκεκριμένα τις δύο πρώτες του απογευματινού σκέλους. Εντούτοις ο Νεβίλ έχει καταφέρει να κρατήσει επαφή με τον Φιλανδό και τελείωσε την ημέρα μόλις τρία δευτερόλεπτα πίσω του.

Εξαιρετικό ρυθμό έχει και το έτερο i20 του Εσαπέκα Λάπι. Ο Φιλανδός είναι τρίτος, όχι πολύ μακριά από την κορυφή. Πρέπει, όμως, να αμυνθεί έναντι του Έβανς ο οποίος είναι τέταρτος, λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα πίσω του.

Advertisement

Το Ράλλυ Εσθονίας συνεχίζεται αύριο με εννέα ακόμη ειδικές διαδρομές. Τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή και εξαιρουμένων των όποιων τεχνικών αστοχιών όλα δείχνουν ότι ο νικητής θα κριθεί στο νήμα.


Η πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα θα δίνατε για το Ford Focus WRC του Colin McRae; (+video)
Ράλλυ Σαφάρι: Toyota και Οζιέ θριαμβεύουν! (+video)
Ράλλυ Εσθονίας: Έβανς και Λάπι προηγούνται

Advertisement