Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Εσθονίας: Έβανς και Λάπι προηγούνται

Ελλάδα 10:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλλυ Εσθονίας: Έβανς και Λάπι προηγούνται

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Εσθονίας: Έβανς και Λάπι προηγούνται

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Οτ Τάνακ μπορεί να κέρδισε την πρώτη ειδική στο Ράλλυ της πατρίδας του. Ωστόσο του έχει επιβληθεί ποινή 5 λεπτών για αλλαγή κινητήρα μετά το shakedown.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα είναι ο Εσθονός να βρίσκεται στην τελευταία θέση της γενικής κατάταξης. Αναμφίβολα ένα ισχυρό πλήγμα στις ελπίδες του για νίκη εντός έδρας.

Έτσι, οι Έβανς και Λάπι που σημείωσαν ακριβώς τον ίδιο χρόνο βρίσκονται στην πρωτοπορία πριν την αρχή της δεύτερης ημέρας. Τυπικά ο Έβανς είναι πρώτος καθώς σημείωσε νωρίτερα τον χρόνο του. Έτσι κι αλλιώς, βέβαια, οι κρίσιμες ημέρες του αγώνα θα είναι η Παρασκευή και το Σάββατο. Εκεί θα φανούν και το ποιος οδηγός θα έχει τον πρώτο λόγο για νίκη στην Εσθονία.

Advertisement
Advertisement

Οι Ροβανπέρα, Νεβίλ και Κατσούτα συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα. Τόσο ο Φιλανδός της Toyota όσο και ο Βέλγος της Hyundai θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη στην Εσθονία. Ο μεν Ροβανπέρα για να αυξήσει και άλλο την διαφορά του στη βαθμολογία από τους διώκτες του. Ο δε Νεβίλ για να ξεπεράσει τους Έβανς, Οζιέ και Τάνακ ώστε να μπει στο κυνήγι του Ροβανπέρα.

Αύριο θα διεξαχθούν 7 ειδικές 133,38 χιλιομέτρων συνολικά.


Η πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα θα δίνατε για το Ford Focus WRC του Colin McRae; (+video)
Ράλλυ Σαφάρι: Toyota και Οζιέ θριαμβεύουν! (+video)
Ράλλυ Ακρόπολις Hall Οf Fame: Η ώρα των νικητών