Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

ELMS, 4 Ώρες Σπα: Βάθρο στην κατηγορία LMP3 για Λασκαράτο

Ελλάδα 22:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ELMS, 4 Ώρες Σπα: Βάθρο στην κατηγορία LMP3 για Λασκαράτο

ΑΓΩΝΕΣ

ELMS, 4 Ώρες Σπα: Βάθρο στην κατηγορία LMP3 για Λασκαράτο

ΑΓΩΝΕΣ

H εντυπωσιακή πίστα του Σπα φιλοξένησε τον 4ωρο αγώνα του Σπα που αποτέλεσε τον δεύτερο γύρο του ELMS και είχε και ελληνικό ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Ή καλύτερα ελληνική διάκριση καθώς το πλήρωμα της Eurointernational με τους Thomas Erdos, Niko Kari και τον δικό μας Ανδρέα Λασκαράτο να εναλλάσσονται πίσω από το τιμόνι της Ligier JS320-Nissan, τερμάτισε στην εικοστή-δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης και την τρίτη της κατηγορίας LMP3.

Advertisement
Advertisement

Μετά τον αγώνα, ο Έλληνας οδηγός που αγωνίστηκε και με τη στήριξη του ΕΟΤ προωθώντας το μήνυμα «Visit Greece», έγραψε μεταξύ άλλων στα προσωπικά του social media: «Ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες μου αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την 3η θέση. Χωρίς ενδοεπικοινωνία τα πρώτα 60 λεπτά, τα έδωσα όλα προτού αναλάβει ο Nico. Το γεγονός πως αναβάσαμε την ελληνική σημαία στο βάθρο με έκανε να νιώσω υπέροχα».

Advertisement

Ήταν ένας αγώνας που ξεκίνησε με ηλιοφάνεια αλλά όπως συνήθως συμβαίνει στην καρδιά των Αρδεννών, η βροχή ήρθε γρήγορα και επηρέασε τη ροή του αγώνα, του πάντα ενδιαφέροντος Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Le Mans Series.

elms-2020-rd2-spa-lmp3-race-b1000x600

Τη νίκη στο Βελγικό σιρκουί πανηγύρισε το δίδυμο των Phil Hanson-Felipe Albuquerque με την Oreca 07-Gibson της United Autosport ενώ στην κατηγορία του Λασκαράτου, επικράτησε η ίδια ομάδα, με τους Boyd, Gamble, Wheldon να μοιράζονται το χρόνο πίσω από το τιμόνι μίας Ligier JS320-Nissan.

elms-2020-rd2-spa-lmp3-erdos-kari-laskaratos-a1000x600

O Λασκαράτος (τέρμα δεξιά), πανηγυρίζει το βάθρο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
F1 GP 70ης Επετείου: O Verstappen νίκησε τις Mercedes!

Και το 2021 στη Mercedes o Valtteri Bottas

Formula E: Νικητής ο Vergne, πρωταθλητής ο Da Costa