Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Toyota RAV4 Adventure: Πάει παντού (+video)

Ελλάδα 19:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Toyota RAV4 Adventure: Πάει παντού (+video)

ΝΕΑ

Νέο Toyota RAV4 Adventure: Πάει παντού (+video)

ΝΕΑ

Η Toyota φρεσκάρει το RAV4 και ταυτόχρονα παρουσιάζει μια νέα έκδοση με πλουσιότερο εκδρομικό ταλέντο.

Advertisement
Advertisement

Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση της του Toyota Yaris Cross Adventure, η ιαπωνική εταιρεία παρουσιάζει την περιπετειώδη εκδοχή και του μεσαίου της SUV, RAV4.

Με πεδίο δράσης του την εξοχή το RAV4 Adventure εφοδιάζεται με μια σειρά προστατευτικών εξαρτημάτων που του παρέχουν ασπίδα προστασίας, και ταυτόχρονα ενισχύουν το εκδρομικό λουκ.

Ειδικότερα, στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια μεγαλύτερη μαύρη γρίλια, στο κέντρο της οποίας εδρεύει το έμβλημα της μάρκας. Οι εσοχές για τα φώτα ομίχλης φέρουν αυξημένες διαστάσεις και το κάτω μέρος του προφυλακτήρα ενσωματώνει μια μεγάλη ασημένια ποδιά.

Advertisement
Advertisement

Το RAV4 Adventure κάθεται σε 19άρες ζάντες αλουμινίου με γκρι ματ φινίρσμα, οι θόλοι των τροχών είναι φαρδύτεροι και η χρωματική παλέτα έχει διευρυνθεί με τη διχρωμία Urban Khaki (αμάξωμα) και Dynamic grey (μπροστινές κολόνες, πίσω διαχύτης, οροφή). Στο εσωτερικό, τα καθίσματα φέρουν ξεχωριστή σχεδίαση, με μαλακές επενδύσεις δερματίνης και πορτοκαλί ραφές.

Το μοντέλο ενσωματώνει την τέταρτη γενιά του υβριδικού συστήματος της ιαπωνικής φίρμας, το οποίο αποτελείται από έναν κινητήρα βενζίνης κύκλου Atkinson 2,5 λτ. και δύο ηλεκτροκινητήρες –ένας εμπρός και ένας πίσω. Η συνδυαστική αποδοση είναι 222 PS με την κίνηση να φτάνει και στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement

Φρεσκάρισμα για το ιαπωνικό SUV

Advertisement

To  RAV4 Adventure παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της ανανέωσης του ιαπωνικού SUV. Το facelift αφορά νέα φωτεινή υπογραφή στους LED προβολείς, LED φώτα ομίχλης και νέας σχεδίασης αλουμινένιες ζάντες 10 ακτινών. Στην καμπίνα, έχει προστεθεί LED φωτισμός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα συνοδηγού, φωτιζόμενοι διακόπτες ελέγχου των παραθύρων και νέες θύρες USB-C.

Το RAV4 Adventure, όπως και όλη η ανανεωμένη γκάμα εκδόσεων του μοντέλου, θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά από το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Toyota Yaris Cross στο Βέλγιο
Toyota: Τι έφταιξε στο ατύχημα με το αυτόνομο λεωφορείο e-Palette;
Θα θέλατε μια τέτοια Toyota Corolla AE86;