Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Αυτή είναι η M4 coupe!

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Αυτή είναι η M4 coupe!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Αυτή είναι η M4 coupe!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λίγα 24ωρα πριν κάνει πρεμιέρα στην έκθεση Concours d’Elegance, στο Pebble Beach της Καλιφόρνια, η BMW M4 αποκαλύπτεται πλήρως! Το sport coupe θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή, όμως οι αλλαγές στην έκδοση παραγωγής θα είναι μικρές. Το μυώδες αμάξωμα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, το «φούσκωμα» στο καπό, τα εντυπωσιακά φώτα LED, τους τροχούς των 29 ιντσών και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για την… καταγωγή του.

Advertisement
Advertisement

H oροφή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) για περιορισμό του βάρους και για επίτευξη χαμηλού κέντρου βάρους. Το ίδιο υλικό έχει χρησιμοποιηθεί επίσης στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα και στον πίσω διαχύτη. Η ΒMW δεν έδωσε πάντως στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικού της M4 coupe concept.

Λεπτομέρειες για τον κινητήρα της Μ4 coupe δεν έχουν γίνει επίσης γνωστές, σύμφωνα όμως με τις φήμες των τελευταίων μηνών, οι Βαυαροί επέλεξαν να βελτιώσουν τον 6κύλινδρο των 3 lt, ανεβάζοντας την ισχύ του στα επίπεδα των 450 PS και τη ροπή στα 56 kgm. Σε συνδυασμό με τη διατήρηση του βάρους σε λογικά επίπεδα, η συγκεκριμένη Μ θα μπορεί να επιταχύνει στα 100 km/h σε λίγο περισσότερο από 4 sec.

[nggallery id=2904]

Advertisement
Advertisement