Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Toyota Aygo με 99 ευρώ το μήνα

Ελλάδα 3:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Aygo με 99 ευρώ το μήνα

ΑΓΟΡΑ

Toyota Aygo με 99 ευρώ το μήνα

ΑΓΟΡΑ

Καινούργιο αυτοκίνητο με δόση κάτω των 100 ευρώ; Ναι και μιλάμε για ένα Toyota, αφού το Aygo είναι πιο προσιτό από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Το Toyota Aygo αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα πόλης, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα.

Θέλετε ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις, ευέλικτο λειτουργικό και πάνω από όλα εύκολο στην οδήγηση; Το Toyota Aygo και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Toyota Easy είναι η λύση. Αποκτήστε εύκολα το δικό σας με 99 ευρώ/μήνα για το πρώτο έτος σε συνεργασία με την Alpha Bank, επιτόκιο 8,5%, ως 84 δόσεις και προκαταβολή από 10%.

Γνωρίστε το Toyota Aygo

Advertisement
Advertisement

Το ιαπωνικό μίνι μοντέλο διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο τμήμα: Η 3D σχεδίαση συνοδεύεται από νέα LED φώτα ημέρας και διαφορετική μάσκα. Ανάλογες διαφορές έχουμε και στο πίσω μέρος. Η φρεσκαρισμένη αισθητική συμπληρώνεται από τις νέες ζάντες αλουμινίου, τα δύο νέα χρώματα που προστίθενται στην παλέτα και φυσικά από τις πολλές επιλογές εξατομίκευσης στις εκδόσεις «x-play».

Στο εσωτερικό, η εικόνα παραμένει αμετάβλητη σε γενικές γραμμές, με τις ψηφιακές ενδείξεις του πίνακα οργάνων να έχουν επανασχεδιαστεί. Επίσης, το σύστημα πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό περιλαμβάνει νέα οθόνη αφής 7 ιντσών με περισσότερες εφαρμογές. Παράλληλα, στον προαιρετικό εξοπλισμό του ανανεωμένου Aygo συμπεριλαμβάνεται το σύστημα Toyota Safety Sense που βρίσκουμε στον βασικό εξοπλισμό των μεγαλύτερων μοντέλων της γκάμας. Το συγκεκριμένο περιλαμβάνει: προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, υποβοήθηση φρένων πριν τη σύγκρουση, αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης, σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και άλλα.

Advertisement

Βελτιωμένη οδική συμπεριφορά

Στο τεχνικό κομμάτι τώρα, οι μηχανικοί της Toyota έχουν τοποθετήσει νέες επενδύσεις για καλύτερη ηχομόνωση σε πολλά τμήματα του αμαξώματος, με αποτέλεσμα -σε συνδυασμό και με το νέο set up της ανάρτησης- το ανανεωμένο Aygo να προσφέρει καλύτερα επίπεδα άνεσης. Κάτω από το καπό βρίσκουμε τη νέα γενιά του χιλιάρη VVT-I κινητήρα της Toyota, τεχνολογίας Euro 6.2. Το μηχανικό αυτό σύνολο έχει αναβαθμιστεί προσφέροντας ακόμη περισσότερη δύναμη, αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση.

Advertisement

Στο δρόμο το ανανεωμένο Aygo διατηρεί την ευελιξία και τον αστικό του χαρακτήρα, όντας συνολικά βελτιωμένο. Κερδίζει πόντους στην άνεση, ενώ θετικά σχόλια αποσπούν και οι νέες ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης που δίνουν καλύτερη αίσθηση στον οδηγό. Συνολικά, το ιαπωνικό αυτοκίνητο είναι προσανατολισμένο στις αστικές μετακινήσεις, οι οποίες αποτελούν το πεδίο δράσης του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Toyota Aygo: Υβριδική η επόμενη γενιά

To Toyota Aygo “μένει” Ευρώπη

Ηλεκτρικό το επόμενο Toyota Aygo;