Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Toyota Aygo “μένει” Ευρώπη

Ελλάδα 15:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Toyota Aygo “μένει” Ευρώπη

ΝΕΑ

To Toyota Aygo “μένει” Ευρώπη

ΝΕΑ

Η Toyota εστιάζει στην Ευρωπαϊκή αγορά και επιμένει στη μικρή κατηγορία, ετοιμάζοντας το νέο Aygo με στόχευση στις ανάγκες των καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει ακόμα χρονική περίοδος κατά την οποία θα περιμένουμε να δούμε το λανσάρισμα του νέου Toyota Aygo. Αυτό που έχει επιβεβαιωθεί, είναι το ότι η νέα γενιά του μικρού μοντέλου, θα είναι σχεδιασμένο στην Ευρώπη. Αντίστοιχα και η εξέλιξη της νέας γενιάς θα έχει Ευρωπαϊκό «αέρα», ενώ προγραμματίζεται και η παραγωγή του να γίνεται στη Γηραιά Ήπειρο.

Advertisement
Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Aygo θα σχεδιαστεί και έως ένα σημείο θα εξελιχθεί από το Ευρωπαϊκό τμήμα της εταιρείας στο Βέλγιο, ενώ η παραγωγή θα παραμείνει στο εργοστάσιο της Toyota στο Kolin που βρίσκεται στην Τσεχία. Η σημερινή εκδοχή του μοντέλου είναι το ένα από τα τρία της συνεργασίας με τον Όμιλο PSA (με τα άλλα δύο να είναι τα Citroen C1 και Peugeot 108) αλλά από ότι φαίνεται η Toyota θα είναι η μόνη από τις δύο εταιρείες που θα συνεχίσει να εκπροσωπείται στη συγκεκριμένη κατηγορία.