Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Aygo: Νέες ειδικές εκδόσεις x-style και x-cite

Ελλάδα 3:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Aygo: Νέες ειδικές εκδόσεις x-style και x-cite

ΝΕΑ

Toyota Aygo: Νέες ειδικές εκδόσεις x-style και x-cite

ΝΕΑ

Δύο νέες εκδόσεις, ακόμη πιο ξεχωριστές, ονόματι x-style και x-cite ανακοίνωσε η Toyota για το Aygo. Οι νέες εκδόσεις που ξεχωρίζουν για τις επιλογές της Toyota εντός αλλά και εκτός του Aygo θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στο Σαλόνι της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

 

Οι δύο νέες εκδόσεις του δημοφιλούς μοντέλου της Toyota ξεχωρίζουν ήδη από τις εξωτερικές χρωματικές επιλογές των Ιαπώνων με το λευκό να κυριαρχεί στην έκδοση x-style που φέρει πορτοκαλί ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή, ενώ για την x-cite προτιμήθηκε ένα βαθύ πορτοκαλί χρώμα που συνδυάζεται με μαύρη οροφή.

Advertisement
Advertisement

Για το x-style η εικόνα συμπληρώνεται από τις πορτοκαλί πινελιές στις πόρτες πάνω από τα μαρσπιέ, στον εμπρός προφυλακτήρα, στους καθρέπτες αλλά και στα κέντρα των ασημί ζαντών που είναι μαύρες στην έκδοση x-cite, όπως μαύρα είναι και τα καλύμματα των καθρεπτών. Και στις δύο περιπτώσεις οι ζάντες είναι αλουμινίου 15 ιντσών, τα πίσω τζάμια είναι φιμέ, ενώ στάνταρ είναι οι προβολείς ομίχλης.

Αλλαγές παρατηρούνται φυσικά και στο εσωτερικό των δύο εκδόσεων. Στην x-style η κεντρική κονσόλα έχει φινίρισμα λάκας πιάνου, με έντονες πορτοκαλί ενθέσεις να κάνουν την εμφάνισή τους στους πλαϊνούς αεραγωγούς, στην βάση του επιλογέα ταχυτήτων αλλά και στα πατάκια, με το λευκό χρώμα να “ντύνει” το πάνω μέρος των θυρών.

Advertisement

Στην έκδοση x-cite, το πορτοκαλί χρώμα σε διαφορετική απόχρωση, κάνει ακόμη πιο έντονη την παρουσία του αφού το βλέπουμε στα ίδια σημεία, αλλά επιπλέον στις πόρτες και στις επενδύσεις των καθισμάτων.

Advertisement

Στον στάνταρ εξοπλισμό και των δύο εκδόσεων ανήκει μεταξύ άλλων το air condition, το κατά ύψος ρυθμιζόμενο κάθισμα του οδηγού, τα κουμπιά χειρισμού του ηχοσυστήματος στο τιμόνι και ο περιοριστής ταχύτητας για τις χειροκίνητες εκδόσεις. Την κίνηση αναλαμβάνει φυσικά ο τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.000άρι μοτέρ των 72 ίππων που προσφέρει τελική ταχύτητα 160 χλμ./ώρα και 0-100 χλμ./ώρα σε 13,8 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Περισσότερα για τις δύο νέες εκδόσεις με το ντεμπούτο τους στην έκθεση της Γενεύης.