Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Mazda: Αγοράστε αυτοκίνητο online

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mazda: Αγοράστε αυτοκίνητο online

ΑΓΟΡΑ

Mazda: Αγοράστε αυτοκίνητο online

ΑΓΟΡΑ

Με ένα «κλικ» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την παραγγελία τους και να επωφεληθούν από σημαντικά προνόμια.

Advertisement
Advertisement

Τη δυνατότητα ν’ αποκτήσουν το νέο τους αυτοκίνητο online, μέσω κινητού τηλεφώνου, τάμπλετ και υπολογιστή, παρέχει η Mazda στους υποψήφιους αγοραστές.

Η αγορά μπορεί να γίνει μέσω της νέας διαδικτυακής υπηρεσίας της εταιρείας, το “Mazda Online Store”, το οποίο επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να συστηθούν εύκολα με όλα μοντέλα της Mazda και να υποβάλουν την παραγγελία τους.

Ειδικότερα,  σε πραγματικό χρόνο οποιοσδήποτε μπορεί να πληροφορηθεί για τη διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου που επιλέγει καθώς και για τα προγράμματα αγοράς που το συνοδεύουν. Ακόμη, μπορεί να επωφεληθεί από μοναδικές προσφορές για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκίνητων, καθώς και από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα απόκτησης νέου οχήματος.

Advertisement
Advertisement

Μέσα από το «ψηφιακό κατάστημα» της Mazda ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει ανταλλαγή του παλιού αυτοκινήτου του, να προχωρήσει σε παραγγελία νέου αυτοκινήτου και να επιλέξει το σημείο παράδοσης μέσα από έναν Εμπορικό Αντιπρόσωπο Mazda.

Σημειώνεται πως όλα τα αυτοκίνητα της Mazda προσφέρονται με 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ., 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 2 χρόνια επέκταση εγγύησης.

Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://onlinestore.mazda.autoone.gr/ .

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Συγκριτικό: Mazda 2 1.5 VS Nissan Micra IG-T 100 VS Toyota Yaris 1.5
Στην Ελλάδα το νέο Mazda CX-5 (+τιμές)
Στην Ελλάδα το νέο Mazda 3 e-SkyActiv-X των 186 ίππων (+τιμές)

 

 

Advertisement