Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Έκπτωση και σημαντικά οφέλη για τα μοντέλα της Ford

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκπτωση και σημαντικά οφέλη για τα μοντέλα της Ford

ΑΓΟΡΑ

Έκπτωση και σημαντικά οφέλη για τα μοντέλα της Ford

ΑΓΟΡΑ

Η Ford Motor Ελλάς λανσάρει το νέο προωθητικό πρόγραμμα FORD ON-LINE BONUS, το οποίο εξασφαλίζει σημαντικά προνόμια και επιπλέον οφέλη.

Advertisement
Advertisement

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν το αγαπημένο τους μοντέλο online, με μόνο μερικά «κλικ» και ταυτόχρονα να επωφεληθούν από σημαντικό όφελος προσφέρει η Ford Motor Ελλάς στους ενδιαφερόμενους.

Πρόκειται για νέο προωθητικό πρόγραμμα FORD ON-LINE BONUS, το οποίο συνοδεύεται από όφελος 300 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να διαμορφώσουν το μοντέλο που τους ενδιαφέρει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και στη συνέχεια να προωθήσουν τη διαμόρφωσή τους στον Επίσημο Έμπορο της αρεσκείας τους.

Advertisement
Advertisement

Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη διαδικτυακή υπηρεσία Ford Marketplace που λανσαρίστηκε πρόσφατα και να προχωρήσουν στην Online Κράτηση ενός ετοιμοπαράδοτου αυτοκινήτου από το απόθεμα οχημάτων Ford στην Ελλάδα.

Πέρα των ανωτέρω, παρέχεται επιπλέον όφελος test drive έως 940 ευρώ, απλά οδηγώντας κάποιο από τα διαθέσιμα για το σκοπό αυτό μοντέλα, στο επίσημο δίκτυο της Ford.

Advertisement

Το πακέτο προσφορών ολοκληρώνεται με τα προγράμματα χρηματοδότησης Ford Finance που κάνουν την απόκτηση ενός μοντέλου Ford πιο ελκυστική, προσφέροντάς ένα χαμηλό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 0,99% και δυνατότητα ευέλικτης αποπληρωμής που φτάνει μέχρι και τους 60 μήνες.

Παράλληλα, η ευρεία γκάμα μοντέλων της Ford με χαμηλές εκπομπές CO2, περιλαμβάνει πολλές εκδόσεις που απαλλάσσονται από την καταβολή Τελών Κυκλοφορίας, ενώ όλα τα μοντέλα της Ford συνοδεύονται από 8ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Advertisement

Τέλος, διευκρινίζεται πως από το πρόγραμμα on line bonus και test drive bonus εξαιρούνται τα μοντέλα Explorer και Mach-e.

Ford_Fiesta_mHEV

Διαβάστε επίσης:
Ford: Επένδυση 1 δις για το νέο Ranger
Πλήρης αποκάλυψη για τα υβριδικά Ford S-MAX και Galaxy
Το νέο Ford F-150 πρωταγωνιστεί σε βιντεοπαιχνίδι (+vid)

Advertisement