Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Ford F-150 πρωταγωνιστεί σε βιντεοπαιχνίδι (+vid)

Ελλάδα 6:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Ford F-150 πρωταγωνιστεί σε βιντεοπαιχνίδι (+vid)

ΝΕΑ

Το νέο Ford F-150 πρωταγωνιστεί σε βιντεοπαιχνίδι (+vid)

ΝΕΑ

Η Ford ανακοίνωσε πως θα προσθέσει το εμβληματικό pick up της, το F-150 στο εξαιρετικά δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, Rocket League.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο παιχνίδι υιοθετεί αυτοκίνητα που ενισχύονται από πυραύλους και παίζεται από πολλούς χρήστες.
Τον Σεπτέμβριο, η PC Mag ανέφερε πως σε όλες τις πλατφόρμες είχε φτάσει το ένα εκατομμύριο παίκτες.

Το παιχνίδι ήταν το τέταρτο πιο δημοφιλές στο Steam, μια υπηρεσία ψηφιακής διανομής, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον δυνατή η λήψη του μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας πλέον.

Η Ford, λοιπόν, συνεργάστηκε με τον προγραμματιστή Psyonix για να δημιουργήσει μια έκδοση του νέου F-150 που θα ικανοποιήσει την ανάγκη της να διαφημίζει ένα ικανό pick up το οποίο επιστρατεύει την αισθητική του Rocket League.

Advertisement
Advertisement

«Θα έπρεπε να είναι ένα πραγματικό F-150 αλλά συνάμα να ταιριάζει στον εικονικό κόσμο του Psyonix που συνδυάζει τα πάντα», δήλωσε ο Ehab Kaoud, επικεφαλής σχεδιαστής της Ford trucks.

«Το F-150 είναι ήδη το πιο δημοφιλές pick up στον πραγματικό κόσμο και αυτό το F-150 Rocket League Edition είναι αντίστοιχα το πιο δημοφιλές στον κόσμο των παιχνιδιών”.

Η αυτοκινητοβιομηχανία δεν σταμάτησε απλώς στο να προσθέσει ένα F-150 στο βιντεοπαιχνίδι, αλλά ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει ως χορηγός στο φετινό Rocket League Championship Series Winter Majors. Αυτό σημαίνει ότι τα λογότυπα της Ford θα δώσουν δυναμικό παρών.

Advertisement

Η συγκεκριμένη εταιρία θα υποστηρίξει επίσης και άλλες εκδηλώσεις, όπως το + Rocket League Freestyle Invitational, αλλά και ο διαγωνισμός slam dunk του NBA. Και οι δύο μπορούν να προβληθούν στα επίσημα κανάλια Twitch και YouTube της Rocket League.

Advertisement

«Καθώς οι ευκαιρίες στα παιχνίδια συνεχίζουν να αυξάνονται, το βλέπουμε πραγματικά ως μια νέα μορφή μάρκετινγκ», δήλωσε ο Scott Denby, υπεύθυνος στρατηγικής, της Ford. «Με τον ίδιο τρόπο θα δούμε τα κοινωνικά μέσα ή τις ταινίες στη μικρή οθόνη.

Οι παίκτες που θέλουν να παίξουν με το F-150 μπορούν να το αγοράσουν από τις 20 έως τις 28 Φεβρουαρίου ως μέρος ενός πακέτου που περιλαμβάνει επίσης δύο σετ τροχών F-150, ήχο κινητήρα F-150 Rocket League Edition, ενισχύσεις F-150, και ένα πανό F-150 player.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Αυτό είναι το νέο Ford F-150 Raptor (video)
Στο νέο Ford F-150 αναδιπλώνεται ο επιλογέας (VIDEO)
Ηλεκτρική έκδοση για το Ford F-150