Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

To Seat MO 50 είναι το τρίτο σκούτερ της μάρκας

Ελλάδα 3:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Seat MO 50 είναι το τρίτο σκούτερ της μάρκας

NEWSMOTO

To Seat MO 50 είναι το τρίτο σκούτερ της μάρκας

NEWSMOTO

Μαζί με το MO 125 και το MO 125 Performance, το MO 50 έχει σχεδιαστεί για να φέρει την αστική μετακίνηση σε ένα  κοινό που εκτιμά την ελευθερία που προσφέρει η ηλεκτρική κινητικότητα.

Advertisement
Advertisement

Το Seat MO 50 διατηρεί όλες τις λειτουργίες των ισχυρότερων αδερφών του MO 125, αλλά είναι προσαρμοσμένο για ένα διαφορετικό είδος χρήστη. Το πλήρως ηλεκτρικό scooter χρησιμοποιεί  έναν 4kW ηλεκτρικό κινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου για να προσφέρει αυτονομία έως και 172 km με μία μόνο φόρτιση, αρκετό χώρο αποθήκευσης για δύο κράνη και βελτιωμένα επίπεδα συνδεσιμότητας.

Χρησιμοποιεί έναν προηγμένο ηλεκτροκινητήρα, που παράγει ισχύ 4 kW (7,3 kW μέγιστης ισχύος) και 100 Nm ροπής, ενσωματωμένο στον πίσω τροχό. Συνδέεται με μια αφαιρούμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 5,6 kWh που προσφέρει έως και 172 χιλιόμετρα εμβέλειας ανά φόρτιση σε λειτουργία ECO. Υπάρχουν τρεις τρόποι οδήγησης: City, Sport και Eco, καθώς και όπισθεν για απλούστερους ελιγμούς.

Advertisement
Advertisement

Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί όταν βρίσκεται στο όχημα, αλλά μπορεί επίσης να αφαιρεθεί και να συνδεθεί σε μια απλή, οικιακή πρίζα. Κάνοντας τη φόρτιση τόσο εύκολη όσο η φόρτιση ενός smartphone. Η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε μόλις 6 ώρες περίπου από οικιακή παροχή.

Αλλά το MO 50 δεν είναι απλώς θέμα αυτονομίας και χρόνου επαναφόρτισης. Στο δρόμο προσφέρει τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, δίνοντάς την ευελιξία που χρειάζεται για να διασχίζει τους δρόμους της πόλης.

Το MO 50 διατίθεται σε δύο χρώματα,  Barcelona Grey και Tarifa Blue. Η παραγωγή του MO 50 αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2023, ενώ η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σάρωσε τα ρεκόρ το ηλεκτρικό scooter της Seat
Mobility 2022: Seat MO eScooter
Διαγωνισμός newsmoto: Ο μεγάλος νικητής παρέλαβε το SEAT Mo (video)