Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαγωνισμός newsmoto: Ο μεγάλος νικητής παρέλαβε το SEAT Mo (video)

Ελλάδα 16:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαγωνισμός newsmoto: Ο μεγάλος νικητής παρέλαβε το SEAT Mo (video)

ΝΕΑ

Διαγωνισμός newsmoto: Ο μεγάλος νικητής παρέλαβε το SEAT Mo (video)

ΝΕΑ

Το newsmoto by newsauto κλήρωσε μοναδικά δώρα από τον διαγωνισμό στο Athens Motoshow 2022 και ο μεγάλος τυχερός παρέλαβε το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό scooter της SEAT, το Mo, από τα γραφεία της εταιρείας μας.

Advertisement
Advertisement

Μετά από χιλιάδες συμμετοχές και έπειτα από κλήρωση που έγινε στα γραφεία του newsauto, παρουσία συμβολαιογράφου, ο Διονύσης Καλογερόγιαννης αναδείχτηκε ο τυχερός που κέρδισε το μεγάλο δώρο, το SEAT Mo.

Ο Διονύσης κατέφθασε στα γραφεία του newsauto και με το χαμόγελο στο πρόσωπό του παρέλαβε όλα τα νόμιμα έγγραφα του ηλεκτρικού scooter από το Γιάννη Σκουφή, Διευθυντή του Newsauto.gr.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, φόρεσε το κράνος του και απομακρύνθηκε αθόρυβα μέσα στη… ζούγκλα της πόλης.

Advertisement
Advertisement

Δείτε εδώ τους νικητές για τα υπόλοιπα δώρα!

Να θυμίσουμε ότι στο Mο έχει βρεθεί μία πολύ πρακτική λύση για τη φόρτιση της μπαταρίας,  η οποία αποσπάται και μεταφέρεται εύκολα μιας και έχει τροχήλατη βάση, ώστε να μπορεί κάποιος να την φορτίσει ακόμη και στη δουλειά του δίπλα από το γραφείο του χωρίς να ψάχνει για θέση φόρτισης ή μπαλαντέζες. Η αποσπωμένη μπαταρία, που όπως είπαμε είναι πάνω σε τροχούς, ζυγίζει 40 κιλά, δηλαδή της αντιστοιχεί το 1/3 των 150 κιλών του συνολικού βάρους του σκούτερ.

Advertisement

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι ενσωματωμένος στον πίσω τροχό, αφήνοντας έτσι χώρο για τη μπαταρία αλλά και τεράστιο αποθηκευτικό χώρο, ικανό να φιλοξενήσει δυο κράνη και μικροαντικείμενα, κάτω από τη σέλα.

Advertisement

Ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει 12 ίππους και όπως όλα τα ηλεκτροκίνητα οχήματα έχει εξαιρετική επιτάχυνση. Ενδεικτικά, τα 0-50 χλμ./ ώρα έρχονται σε μόλις 3,9″ και στην πράξη τα 70 χιλιόμετρα έρχονται πριν καλά-καλά το καταλάβετε. Οι επιδόσεις του χάρη και στην υψηλή ροπή και απόκριση, το τοποθετούν δίπλα σε συμβατικά 250άρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο διαγωνισμός του newsmoto ολοκληρώθηκε! Δες αν είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής που κερδίζει το Seat Mo!
Seat MÓ 125: Δοκιμές σε άμμο και χιόνι
Εύκολα και απλά κέρδισε το φοβερό Seat Mo – Με δίπλωμα αυτοκινήτου

 

Advertisement