Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Δύο νέες εκδόσεις για τα Segway AT6L

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο νέες εκδόσεις για τα Segway AT6L

NEWSMOTO

Δύο νέες εκδόσεις για τα Segway AT6L

NEWSMOTO

H Segway, μέσω του Ομίλου Σαρακάκη, πρόσθεσε δύο ακόμα εκδόσεις του ικανότατου ATV Snarler AT6L.

Advertisement
Advertisement

Η Αμερικανική εταιρεία κατασκευής ATV (All Terrain Vehicles), UTV (Utility Terrain Vehicles) και SSV (Side by Side) Segway Powersports από τις αρχές του 2022 βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Σαρακάκη. Η Segway δεν είναι τυχαία στον χώρο των οχημάτων πολλαπλών χρήσεων κατέχοντας πάνω από 1.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον σχεδιασμό οχημάτων, την υγεία και τις τεχνολογίες IOT/IOV.

Το 2018 δημιουργήθηκε η Segway Technology Co, LTD για την αναζήτηση, ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία οχημάτων εκτός δρόμου ATV, SSV και UTV. Στόχος της εταιρείας ήταν να γίνει ο κορυφαίος προμηθευτής λύσεων κινητικότητας παντός εδάφους κάτι που έχει πετύχει με κορυφαία προϊόντα όπως τα ATV Snarler.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Segway στην κατηγορία των ATV είναι το Snarler AT6L. Πρόκειται για ένα ATV με στιβαρό πλαίσιο, δυναμική εμφάνιση και υψηλών προδιαγραφών αναρτήσεις το οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει στις πιο σκληρές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το μοντέλο είναι εξαιρετικό στις εκτός δρόμου διαδρομές με αποδοτικό κινητήρα και σύγχρονο σύστημα μετάδοσης. Ο κινητήρας του AT6L είναι μονοκύλινδρος 570 κ.εκ. και αποδίδει 44 ίππους και 48Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω CVT αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων και συστήματος 2WD και 4WD.

Advertisement

Οι τροχοί είναι 14 ιντσών με ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ στα φρένα έχουν δίσκους σε κάθε τροχό. Τα φωτιστικά σώματα είναι LED, ενώ το ATV της Segway συνοδεύεται μέσω ειδικής εφαρμογής με το smartphone παρέχοντας σύγχρονη συνδεσιμότητα στον ιδιώτη και τον επαγγελματία.

Για το 2022 η Segway προσθέτει ακόμα δύο εκδόσεις του μοντέλου που είναι η Classic Cargo box και η Special Cargo box με τιμές 9.140 ευρώ και 9.600 ευρώ αντίστοιχα.

Advertisement

Βίντεο του Snarler AT6L.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε ποια σημεία βελτιώθηκε η Ducati Streetfighter V4 2023 (+video)
Η Honda ακολουθεί τα βήματα της Tesla
Επιβεβαίωση για τον ερχομό της Harley Davidson Pan America 975

Advertisement