Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βραβείο για τα Hyundai Tucson και Ioniq 5

Ελλάδα 10:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βραβείο για τα Hyundai Tucson και Ioniq 5

ΝΕΑ

Βραβείο για τα Hyundai Tucson και Ioniq 5

ΝΕΑ

Οι συντάκτες του Auto Bild βράβευσαν δύο μοντέλα της Hyundai ως «Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα της Χρονιάς»

Advertisement
Advertisement

Το Ioniq 5 κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας «Electric Car» και το Tucson της κατηγορίας «Medium SUV»

 

Η Hyundai κατέκτησε δύο κατηγορίες ταυτόχρονα στα «Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα της Χρονιάς» (Best Import Cars) του περιοδικού Auto Bild. Στην κατηγορία «Medium SUV», το Hyundai Tucson στάθηκε στην κορυφή του βάθρου, ενώ το Ioniq 5 κατέκτησε την κατηγορία «Electric Car».

Advertisement
Advertisement

«Η Hyundai εξυπηρετεί τόσο το νέο όσο και τον παλιό κόσμο με τις αρετές που απαιτούνται για να πείσει τους πελάτες: σχεδιασμό, καινοτομία και επιδόσεις» δήλωσαν οι υπεύθυνοι της ψηφοφορίας. Οι κριτές επαίνεσαν το εσωτερικό τους, τα έξυπνα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους, όπως το Blind-Spot View Monitor (BVM) και την «ελκυστική τους σχεδίαση». Το αμιγώς ηλεκτρικό μεσαίο CUV Ioniq 5 κέρδισε επίσης βραβείο για την καινοτόμο τεχνολογία υπερταχείας φόρτισης 800 volt.

«Το βραβείο του Auto Bild για το Tucson και το Ioniq 5 ως «Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα» είναι μια επιβεβαίωση ότι έχουμε κάνει πολλά πράγματα σωστά» δήλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing και Product στην Hyundai Motor Europe.

Οι νικητές στα «Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα της Χρονιάς» του Auto Bild επιλέγονται από τη συντακτική ομάδα. Η απόφαση τους βασίζεται στους βαθμούς που συγκεντρώθηκαν σε κάθε ένα από τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν από το περιοδικό Auto Bild.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai Ioniq 5: «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022» από το Company Car Today
Μακιγιάζ στο Hyundai Tucson για χάρη του Hollywood (+video)
Hyundai Tucson: Το «Αυτοκίνητο του 2022»

Advertisement