Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μακιγιάζ στο Hyundai Tucson για χάρη του Hollywood (+video)

Ελλάδα 7:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μακιγιάζ στο Hyundai Tucson για χάρη του Hollywood (+video)

ΝΕΑ

Μακιγιάζ στο Hyundai Tucson για χάρη του Hollywood (+video)

ΝΕΑ

Η συνεργασία της Hyundai με τη Sony Pictures συνεχίζεται με το Tucson σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Advertisement
Advertisement

Το Tucson «Beast» της Hyundai που δημιουργήθηκε για την ταινία «Uncharted», αποκαλύφθηκε και εντυπωσιάζει.

Το αυτοκίνητο του πρωταγωνιστή Tom Holland που στην ταινία «συνέχεια» του παιχνιδιού από το Playstation με τον ίδιο τίτλο, υποδύεται τον Nathan Drake, είναι ένα Hyundai Tucson στο οποίο έχουν γίνει ορισμένες επεμβάσεις. Το όχημα δημιουργήθηκε από την ομάδα του Hyundai Design & Technical Center στο Irvine της Καλιφόρνια, σε συνεργασία με τη Sony Pictures.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές σε σχέση με την… κανονική μορφή του Tucson, περιλαμβάνουν την προστατευτική ποδιά στο μπροστινό μέρος, επιπλέον λωρίδες LED, snorkel για την εισαγωγή αέρα στον κινητήρα από το ύψος της οροφής και μια ειδικής σχεδίασης σχάρα οροφής. Επιπλέον, στο «Beast» βλέπουμε πλαϊνά σκαλοπάτια και τόξα στα φτερά πάνω από τους τροχούς με εμφανή πριτσίνια που εντείνουν την περιπετειώδη εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Οι τροχοί είναι βαμμένοι μαύροι και έχουν μεγάλα ελαστικά της Toyo, ενώ τροποποιημένοι είναι και οι προφυλακτήρες του αυτοκινήτου εμπρός και πίσω. Το «Uncharted» της Sony Pictures θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Φεβρουαρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 18 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ.

Advertisement

Τον πρωταγωνιστή Tom Holland (Nathan Drake), πλαισιώνουν οι Mark Wahlberg (Victor “Sully” Sullivan) και Antonio Banderas (Moncanda). Ο Tom Holland, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Hyundai, εμφανίζεται στο διαφημιστικό του Tucson που ονομάζεται «Car Wash», «παραμένοντας» στο ρόλο του Nathan Drake και είναι αρκετά ενδιαφέρον με μπόλικο χιούμορ όπως μπορείτε να δείτε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στις αντιπροσωπείες το Hyundai Tucson με τους 265 ίππους
Δοκιμή: Hyundai Kona Hybrid
Τα Hyundai Tucson και Ioniq 5 κατακτούν τη μεγάλη οθόνη (+video)