Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai Ioniq 5: «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022» από το Company Car Today

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai Ioniq 5: «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022» από το Company Car Today

ΝΕΑ

Hyundai Ioniq 5: «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022» από το Company Car Today

ΝΕΑ

Το EV της Hyundai κατέκτησε την κορυφή της λίστας των 100 οχημάτων του εξειδικευμένου Βρετανικού περιοδικού εταιρικών στόλων Company Car Today.

Advertisement
Advertisement

Το Ioniq 5 ανακηρύχθηκε επίσης Premium EV της Χρονιάς

 

Νικητής των βραβείων Company Car Today CCT 100 2022, ανακηρύχθηκε το Hyundai Ioniq 5. Το πρωτοποριακό αμιγώς ηλεκτρικό όχημα (EV), το οποίο προσφέρει αυτονομία οδήγησης έως και 481 χιλιόμετρα και μπορεί να επαναφορτιστεί από 10 έως 80% σε μόλις 18 λεπτά, κατέκτησε επίσης το διάσημο βραβείο «Premium EV of the Year» του Company Car Today.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίες διακρίσεις ακολουθούν τον πρόσφατο θρίαμβο του Ioniq 5 στα βραβεία Company Car and Van Car of the Year ως Business Car’s «One to Watch», αποδεικνύοντας περαιτέρω την εξαιρετική ελκυστικότητα του πλήρως ηλεκτρικού μεσαίου CUV της Hyundai για εταιρικούς πελάτες.

Το 2021, η Hyundai κατέκτησε περισσότερα από 110 βραβεία – τα περισσότερα που έχει κερδίσει ποτέ η εταιρεία σε ένα ημερολογιακό έτος. Αυτό περιλάμβανε 10 βραβεία «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για μοντέλα της εταιρείας στην Ευρώπη.

Advertisement

Ο εκδότης του Company Car Today, κ. Paul Barker, δήλωσε: «Το Hyundai Ioniq 5 έχει ταράξει την αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων. Αποδεικνύει την ικανότητα της μάρκας να παρέχει ένα ηλεκτρικό όχημα εξαιρετικής σχεδίασης, υψηλής κλάσης και δυνατοτήτων ικανό να ανταγωνισθεί premium μάρκες».

Advertisement

Το Ioniq 5 βασίζεται στην Electric Global Modular Platform (E-GMP) της Hyundai, η οποία επιτρέπει ταχύτερους χρόνους φόρτισης, αυξημένη εμβέλεια οδήγησης, βελτιωμένο χειρισμό και ανώτερο εσωτερικό χώρο.

Το γεγονός ότι το 2022 αποτελεί την πρώτη χρονιά που ένα EV κέρδισε τα Βραβεία Company Car Today CCT100 είναι σαφής ένδειξη της ικανότητας της Hyundai να ξαναγράψει το βιβλίο κανόνων με την τεχνολογία EV που ταράζει τη βιομηχανία. Το Company Car Today’s CCT100, που διοργανώνεται ετησίως, αξιολογεί τα κορυφαία 100 αυτοκίνητα πολλών κατηγοριών που είναι κατάλληλα για εταιρικούς πελάτες.

Advertisement

Προσφέρoντας 5-ετή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων και 8 χρόνια εγγύηση μπαταρίας, η ελκυστικότητα του Hyundai Ioniq 5 εκτείνεται πολύ πέρα από τον τομέα των επαγγελματιών οδηγών. Το μοντέλο έχει αποδειχθεί εξίσου ικανό στο να κερδίσει εξαιρετικές κριτικές σε πολλά μέσα ενημέρωσης που απευθύνονται σε ιδιώτες αγοραστές. Τον περασμένο χρόνο, το Ioniq 5 ανακηρύχθηκε Car of the Year από το Auto Express, Best Company Carκαι Best Family Electric Car από την Carbuyer and German Car of the Year 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τo Hyundai Ioniq 5 πρώτο στα βραβεία «Best Cars of the Year»
O Spider-Man δανείστηκε το Hyundai Ioniq 5 (video)
Ποιο ηλεκτρικό κάνει όσα χιλιόμετρα «υπόσχεται»; (+video)