Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo Personal Service: Επέκταση σε περισσότερα σημεία

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo Personal Service: Επέκταση σε περισσότερα σημεία

ΝΕΑ

Volvo Personal Service: Επέκταση σε περισσότερα σημεία

ΝΕΑ

To Volvo Personal Service παρέχει μία premium υπηρεσία που βελτιώνει την εξυπηρέτηση των πελατών, σέβεται το χρόνο τους και αυξάνει την ικανοποίησή τους.

Advertisement
Advertisement

Σε ακόμα περισσότερα σημεία εξυπηρέτησης επεκτάθηκε το πρόγραμμα Volvo Personal Service.

Πλέον εφαρμόζεται πανελλαδικά στο 70% του Επίσημου Δικτύου Επισκευαστών της Volvo, ενώ κατά το δεύτερο 6μηνο του 2020, πιστοποιήθηκαν κατά τα πρότυπα του προγράμματος VPS τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία:

– MaxxMotors στα Ιωάννινα τον Σεπτέμβριο 2020
– MacMotors στην Καβάλα τον Νοέμβριο 2020
– Βελμάρ στο Ηράκλειο τον Δεκέμβριο 2020

Advertisement
Advertisement

To VolvoPersonal Service παρέχει μία premium υπηρεσία που βελτιώνει ακόμη περισσότερο την εξυπηρέτηση των πελατών, σέβεται το χρόνο τους και αυξάνει την ικανοποίησή τους.

Volvo Personal Service Maxx Motors – Ιωάννινα

Στο πλαίσιο του Volvo Personal Service, ο κάθε πελάτης έχει τον προσωπικό μηχανικό του, ο οποίος κατά την διάρκεια του σέρβις ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν και το αυτοκίνητό του, σε έναν χώρο εργασίας άριστα οργανωμένο και απόλυτα τακτοποιημένο.

Ήδη από το κλείσιμο του ραντεβού για το σέρβις, ο προσωπικός σύμβουλος έχει ενημερωθεί για τις ανάγκες του πελάτη, ώστε να πραγματοποιηθεί ακριβέστερη διάγνωση και πιο αξιόπιστη εκτίμηση του χρόνου και του κόστους επισκευής, αλλά και να γίνει παραγγελία όλων των εξαρτημάτων που χρειάζονται.

Volvo Personal Service Mac Motors – Καβάλα

Advertisement

Ο σωστός προγραμματισμός έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του χρόνου εργασιών. Ο χρόνος αναμονής των πελατών μπορεί να μειωθεί έως και κατά 50%, δίνοντας τους τη δυνατότητα να παραμείνουν στις εγκαταστάσεις της μονάδας, είτε για να απολαύσουν τον καφέ τους στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα είτε για να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα Volvo στον χώρο της έκθεσης.

Volvo Personal Service Βελμάρ – Ηράκλειο

Διαβάστε επίσης:
Γιατί η Volvo έβαλε κόφτη τελικής στα 180 km/h;
Δοκιμή: Νέο Volvo S60 T8 TwinEngine
C40: Αποκάλυψη για το νέο ηλεκτρικό της Volvo

Advertisement