Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volvo: Αναβάθμιση με την ασύρματη ενημέρωση Apple CarPlay

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo: Αναβάθμιση με την ασύρματη ενημέρωση Apple CarPlay

ΝΕΑ

Volvo: Αναβάθμιση με την ασύρματη ενημέρωση Apple CarPlay

ΝΕΑ

Η Volvo εμπλουτίζει τα μοντέλα της, με την πιο πρόσφατη ασύρματη (over-the air) ενημέρωση infotainment για τους χρήστες του Apple CarPlay, με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google, σε όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Η πιο αξιοσημείωτη βελτίωση σε αυτή την ενημέρωση είναι ότι το Apple Maps και οι κατάλληλες υποστηριζόμενες εφαρμογές πλοήγησης γίνονται πλέον διαθέσιμες στον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ακριβώς πίσω από το τιμόνι.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων προβάλλει πλέον και πληροφορίες σχετικές με το τηλέφωνο. Οι χρήστες της εφαρμογής, χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στο τιμόνι και μέσω της κεντρικής οθόνης, μπορούν να διαχειριστούν τις κλήσεις τους.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, με την ανανεωμένη εφαρμογή, ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει, μέσω των ίδιων πλήκτρων, εάν οι πλευρικοί καθρέπτες θα αναδιπλώνονται, όταν κλειδώνει το αυτοκίνητο, αλλά και να επεξεργάζεται ρυθμίσεις του κινητήρα.

Το πινακίδιο του CarPlay στην κεντρική οθόνη περιλαμβάνει πλέον και πληροφορίες για τα media. Η βελτιωμένη αλληλεπίδραση με τα media αναβαθμίζει τα επίπεδα ψυχαγωγίας του οδηγού και των επιβατών.

«Όταν οι πελάτες μας μπαίνουν στο Volvo τους, θέλουμε να βιώνουν μία καλύτερη εμπειρία σε σχέση με εκείνη της προηγούμενης ημέρας – οι ασύρματες (over-the-air)ενημερώσεις μας είναι ακρογωνιαίος λίθος για αυτή τη φιλοδοξία», σχολίασε ο Άλβιν Μπάκενες, Επικεφαλής Εξέλιξης Λογισμικού.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη: Αυτό είναι και επίσημα το νέο Volvo EX30
Το Volvo EX30 θα είναι ένα από τα πιο «πράσινα» SUV
Το Volvo EX30 «ηλεκτρίζει»