Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι και επίσημα το νέο Volvo EX30

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι και επίσημα το νέο Volvo EX30

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Αυτό είναι και επίσημα το νέο Volvo EX30

ΝΕΑ

Το μικρό και οικονομικά προσιτό ηλεκτρικό Volvo EX30 αποκαλύφθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας λίγο πριν το λανσάρισμά του.

Advertisement
Advertisement

Η Volvo είναι σχεδόν έτοιμη για την παρουσίαση του νέου μικρού ηλεκτρικού EX30, με το επίσημο λανσάρισμα να έχει οριστεί για τις 7 Ιουνίου.

Όμως από κάποια αβλεψία στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας της εταιρίας, διέρρευσε η τελική μορφή του μοντέλου, στον configurator μέσω του οποίου οι καταναλωτές θα μπορούν να παραγγείλουν το αυτοκίνητο.

Η φωτογραφία αυτή γρήγορα αντικαταστάθηκε από ένα εικονίδιο, όμως η σουηδική ιστοσελίδα Alt Om Elbit είχε προλάβει να την κατεβάσει. Και έτσι έχουμε την πρώτη επίσημη εικόνα της τελικής μορφής που θα έχει το EX30.

Advertisement
Advertisement

To μικρό SUV της Volvo μοιάζει με μία μικρογραφία της ναυαρχίδας της εταιρίας EX90, έχοντας ένα πιο σπορ και παιχνιδιάρικο στιλ για να προσελκύσει ένα πιο νεανικό κοινό.

Η φωτογραφία που διέρρευσε δείχνει ένα ΕΧ30 με διχρωμία, σε λευκό χρώμα και μαύρη οροφή. Μπορούμε επίσης να δούμε τις αναλογίες του σχεδίου του αλλά και τις νέας σχεδίασης ζάντες της Volvo.

Advertisement

Αν και προς το παρόν δεν έχουμε τις διαστάσεις του EX30, θα πρέπει να είναι ελαφρώς μικρότερο από το XC40 με μήκος κάπου μεταξύ 4,2-4,3 μέτρα.

EX30 αναμένεται να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα SEA της Geely, όπως ακριβώς το Smart #1 και το Zeekr X και με διαφορετικές επιλογές σε μπαταρίες και μονό ή διπλό κινητήρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Volvo EX30 θα είναι ένα από τα πιο «πράσινα» SUV
Volvo EX30: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μικρό ηλεκτρικό SUV
Το Volvo EX30 προσέχει τους ποδηλάτες (+video)