VIDEO

Video: Το νέο Ford Kuga ST-Line μαγνητίζει τα βλέμματα

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το νέο Ford Kuga ST-Line μαγνητίζει τα βλέμματα

VIDEO

Video: Το νέο Ford Kuga ST-Line μαγνητίζει τα βλέμματα

VIDEO

Το νέο Ford Kuga ξεχωρίζει από την premium αίσθηση, την απαράμιλλη πρακτικότητα και την προηγμένη τεχνολογία, ενώ στη έκδοση ST-Line ολοκληρώνεται από ένα πιο σπορ look.

Advertisement
Advertisement

H 3η γενιά του Ford Kuga έχει μεγαλώσει αισθητά και προσφέρει άνετη καμπίνα για τους επιβάτες, καθώς και… τεράστιο χώρο για τις αποσκευές. Πιο συγκεκριμένα, το πορτ-μπαγκάζ ξεκινάει από τα 475 λίτρα και χάρη στα συρόμενα πίσω καθίσματα, στα οποία μπορούν να ρυθμιστεί και η κλίση της πλάτης, η τιμή αυτή φτάνει τα 645 λίτρα.

Συνεπώς, στην κατηγορία του, το νέο Ford Kuga δεν έχει ανταγωνιστή που μπορεί να το απειλήσει χωροταξικά.

Οι μηχανικοί της Ford έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκε, ενώ σημαντική είναι η χρήση ειδικού ηχομονωτικού παρμπρίζ (Sound Screen) ώστε όλοι οι ενοχλητικοί θόρυβοι να μένουν μόνο εξωτερικά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Advertisement
Advertisement

Μηχανικά, το Ford Kuga φέρει κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από 1.500 cc και 120 ίππους, ενώ διατίθεται και σε έκδοση Plug-in hybrid με 225 ίππους. Περιλαμβάνεται και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνηση.

Στην έκδοση ST-Line, το νέο Kuga «μεταμορφώνεται» σε ένα σπορ SUV, το οποίο αφενός αναβαθμίζεται αισθητικά, αφετέρου παρέχει εξαιρετική ποιότητα κύλισης και οδηγική συμπεριφορά, λόγω της σωστά ρυθμισμένης ανάρτησης, με τους βραχίονες να είναι από αλουμίνιο για μικρότερο βάρος.

Advertisement

Παράλληλα, τα τεχνολογικά «καλούδια» που περιλαμβάνει η έκδοση ST-Line είναι μεταξύ άλλων ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών με τα εντυπωσιακά γραφικά, την κεντρική οθόνη αφής 8 ιντσών με Ford SYNC3, το αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, τα φώτα τύπου LED, η ασύρματη φόρτιση φορητών συσκευών κ.ά.

Η απόκτηση του Ford Kuga είναι πλέον εύκολη και με τα 8 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης που προσφέρει η εταιρεία, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Να σημειώσουμε ότι το επιτόκιο είναι 1% και υπάρχει test drive bonus από 682 ευρώ έως και 955 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Δοκιμάζουμε το νέο Ford Kuga 1.5 EcoBoost

Δοκιμή: Ford Kuga 1.5 Ecoblue Diesel

Advertisement

Νέο Ford Kuga Hybrid: Απόδοση 190ps και 1.000 χλμ αυτονομία