Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Kuga: Με εγγύηση 8 ετών

Ελλάδα 9:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Kuga: Με εγγύηση 8 ετών

ΝΕΑ

Ford Kuga: Με εγγύηση 8 ετών

ΝΕΑ

Το νέο Kuga διατίθεται τώρα στην ελληνική αγορά με εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών.

Advertisement
Advertisement

Η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, η οποία συνοδεύει τώρα όλες τις εκδόσεις του νέου Kuga που διατίθενται στην ελληνική αγορά, αποδεικνύει έμπρακτα την κορυφαία αξιοπιστία του νέου SUV της Ford.

Επίσης δείχνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο νέο αυτό μοντέλο, δίνοντας ένα ακόμα πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν χωρίς έννοιες και για πολλά χρόνια την απόδοση, τους χώρους, τις κορυφαίες τεχνολογίες και τον premium χαρακτήρα του μοντέλου.

Το νέο Ford Kuga είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού (Trend, Titanium, ST-Line, ST-Line X και Vignale), που συνδυάζονται με μία υπερ-πλήρη γκάμα εκδόσεων κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων. Αναλυτικότερα, το νέο Ford Kuga διατίθεται στην Ελλάδα με:

  • Κινητήρα βενζίνης 1.5L EcoBoost 150PS, 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς.
  • Πετρελαιοκινητήρα 1.5L EcoBlue 120PS, 6-τάχυτο μηχανικό ή 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς.
  • Πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue 190PS, 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση σε όλους τους τροχούς.
Advertisement
Advertisement

  • Plug-in υβριδική έκδοση (PHEV) με τον βενζινοκινητήρα 2.5L Duratec 225PS, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT και κίνηση στους εμπρός τροχούς.
  • Ήπια υβριδική έκδοση (mHEV) με τον πετρελαιοκινητήρα 2.0L EcoBlue 150PS, με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς.
  • Το Sport Utility Vehicle της Ford διακρίνεται στους τομείς της άνεσης και των διαθέσιμων χώρων, με άφθονο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών και την κορυφαία, στην κατηγορία, χωρητικότητα του χώρου αποσκευών χάρη στην συρόμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων, που μετακινείται εύκολα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω σε μία διαδρομή μήκους 150 mm.

Το νέο Kuga διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα παθητικής ασφάλειας που σε συνδυασμό με την ισχυρή δομή αμαξώματος προσφέρουν στον οδηγό του ασφάλεια 5 αστέρων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP.

Advertisement

Επιπλέον, οι τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 που διαθέτει κάτω από την «ομπρέλα» με την ονομασία Ford Co-Pilot360, βελτιώνουν την προστασία, την οδήγηση και το παρκάρισμα, και είναι σχεδιασμένες για να κάνουν την οδηγική εμπειρία πιο άνετη, λιγότερο απαιτητική και ασφαλέστερη.

Advertisement