Live Κίνηση
Περισσότερα
VIDEO

Video: Tο Apple CarPlay (iOS 15) στο Skoda Enyaq iV

Ελλάδα 11:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Tο Apple CarPlay (iOS 15) στο Skoda Enyaq iV

VIDEO

Video: Tο Apple CarPlay (iOS 15) στο Skoda Enyaq iV

VIDEO

Εντοπίσαμε πέντε… ασήμαντες αναβαθμίσεις του Apple CarPlay και σας τις παρουσιάζουμε, εντός του νέου ηλεκτρικού SUV της Skoda, το Enyaq.

Advertisement
Advertisement

Μόλις τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε το νέο iPhone 13, ενώ μαζί του έφερε και το λογισμικό iOS 15 για τα smartphone και tablet της Apple. Ένα μεγάλο ποσοστό κατόχων έσπευσαν να αναβαθμίσουν το iPhone και το iPad τους στο νέο λογισμικό για να επωφεληθούν τις νέες δυνατότητες.

Παράλληλα, το iOS 15 έφερε και κάποιες… ασήμαντες αναβαθμίσεις στο Apple CarPlay και εμείς τις δοκιμάσαμε εντός του Skoda Enyaq iV.

Ξεχωρίσαμε 5 αναβαθμίσεις του Apple CarPlay, ωστόσο υπάρχουν αρκετές περισσότερες, οι οποίες σίγουρα δεν αξίζουν την αναφορά στο παρακάτω βίντεο.

Advertisement
Advertisement

Το Skoda Enyaq iV, το οποίο βρέθηκε πρόσφατα στη Mobility 2021, είναι αμιγώς ηλεκτρικό και έχει συλλέξει βραβείο για τη σχεδίασή του. Έχει μήκος 4.649 mm, πλάτος 1.879 mm, ύψος 1.616 mm και μακρύ μεταξόνιο 2.765 mm, ενώ προσφέρει γενναιόδωρους χώρους. Με αρωγό, μάλιστα, την απουσία σήραγγας μετάδοσης, οι επιβάτες απολαμβάνουν άνετες μετακινήσεις, ενώ η χωρητικότητα του πορτπαγκάζ φτάνει τα 585 lt.

Σε επίπεδο σχεδίασης, το βλέμμα μαγνητίζουν η νέα (προαιρετική) μάσκα Crystal Face, οι Full LED Matrix προβολείς, όπως και η οριζόντια λωρίδα φωτός. Περνώντας στην καμπίνα, στο κέντρο του ταμπλό εδρεύει μια οθόνη αφής 13,0 ιντσών, ενώ υπάρχει και ψηφιακός πίνακας οργάνων «Digital Cockpit» 5,3 ιντσών, ο οποίος απεικονίζει τις σημαντικότερες πληροφορίες (πλοήγηση, συστήματα υποβοήθησης, ταχύτητα κ.ο.κ.).

Διαβάστε την αναλυτική μας δοκιμή εδώ

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με κατάμαυρο Skoda Enyaq iV ο Πάπας Φραγκίσκος
Skoda Enyaq iV: Αυτονομία πάνω από 520 km
Η κορυφαία αεροδυναμική του νέου Skoda Enyaq iV

Advertisement