Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tracmax: Ασφάλεια και επιδόσεις στο max

Ελλάδα 2:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tracmax: Ασφάλεια και επιδόσεις στο max

ΝΕΑ

Tracmax: Ασφάλεια και επιδόσεις στο max

ΝΕΑ

Τα ελαστικά της Tracmax φροντίζουν για την ασφάλεια και την άνεση των επιβατών προβάλλοντας την απαράμιλλη τεχνολογία και ποιότητα κατασκευής.

Advertisement
Advertisement

Το μοναδικό στοιχείο ενός αυτοκινήτου που έρχεται σε άμεση επαφή με την άσφαλτο είναι τα ελαστικά του. Η κρίσιμη αυτή σχέση ελαστικού- αυτοκινήτου- ασφάλτου από μόνη της είναι ικανή να μας δώσει να καταλάβουμε το πόσο σημαντικό είναι τα ελαστικά να έχουν την κατάλληλη ποιότητα και τεχνολογία ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις κάθε είδους σύγχρονης μετακίνησης και κυρίως να μας παρέχουν ασφάλεια.

Η επιλογή λοιπόν ενός νέου σετ ελαστικών είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς πέρα από τις τεχνολογίες κατασκευής και τα υλικά που επιβάλλεται να είναι κορυφαία, θα πρέπει να μας εμπνέουν εμπιστοσύνη στο δρόμο.

Η Tracmax είναι μια έμπειρη εταιρεία του χώρου η οποία ιδρύθηκε το 1986. Διαθέτει μια πλήρη γκάμα ποιοτικών ελαστικών για όλες τις κατηγορίες οχημάτων έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των οδηγών σε περισσότερες από 100 χώρες.

Advertisement
Advertisement

Η τεχνολογία στην κατασκευή, οι εξελιγμένες τεχνικές και τα ποιοτικά υλικά με σεβασμό στο περιβάλλον κάνουν τα ελαστικά της Tracmax να ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις, την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρουν στο δρόμο.

Η γκάμα της Tracmax περιλαμβάνει πολλές επιλογές ελαστικών για επιβατικά αυτοκίνητα με τα X-Privilo TX1, X-Privilo TX2, X-Privilo TX5 και X-Privilo TX3 να ξεχωρίζουν. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα συναντήσουν ελαστικά για SUV, ελαστικά για χειμερινή χρήση με τη σειρά Ice Plus, ελαστικά για όλες τις εποχές X-Privilo A/S, ελαστικά για 4×4 και ελαστικά για επαγγελματικά οχήματα.

Advertisement

Ο κοινός παρονομαστής των ελαστικών είναι η απαράμιλλη ποιότητα κύλισης που χαρίζουν στο αυτοκίνητο, η ασφάλεια που εμπνέουν, αλλά και η συμβολή που έχουν στη μείωση της κατανάλωσης σε καύσιμο.

Advertisement

Η ναυαρχίδα των σπορ ελαστικών της Tracmax είναι χωρίς αμφιβολία το X-Privilo TX3. Τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι σχεδιασμένα για υψηλές επιδόσεις τονίζοντας τα δυναμικά σπορ χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και επιτρέποντας στον οδηγό να απολαύσει την οδήγηση. Τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα, το X-Privilo TX3 προσφέρει υποδειγματική πρόσφυση δίνοντας κορυφαία πληροφόρηση στον οδηγό ακόμα και όταν φτάσει στο όριο.

Advertisement

Η δομή του ελαστικού αποτελείται από τέσσερις βασικές ασύμμετρες αυλακώσεις για άψογη απαγωγή του νερού. Στο κέντρο συναντάμε στιβαρές ραβδώσεις που πετυχαίνουν αυξημένη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και άμεση απόκριση στις στροφές, ενώ η μελετημένη χάραξη εξασφαλίζει την αποφυγή του φαινομένου της υδρολίσθησης.

Το X-Privilo TX3 είναι διαθέσιμο σε διαστάσεις από 195 έως και 295 για τροχούς διάστασης έως και 20 ιντσών με δείκτη ταχύτητας V/H/W/Y. Εξαιρετικά είναι και τα επίπεδα θορύβου του ελαστικού το οποίο μένει χαμηλά στα 69 dB.

Τα ελαστικά της Tracmax για επιβατικά αυτοκίνητα καλύπτονται επίσης από εγγύηση Tracmax Tyre Care ενός έτους ή 15.000 χιλιομέτρων σε περίπτωση κλαταρίσματος ή σύγκρουσης σε πεζοδρόμιο (διαβάστε εδώ τους όρους εγγύησης αντικατάστασης). Τα προϊόντα της Tracmax θα τα βρείτε στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της εταιρείας ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Από τι είναι κατασκευασμένα τα σύγχρονα ελαστικά;
Φθαρμένα ελαστικά: Εκτός απ’ τους κινδύνους, υπάρχει και το πρόστιμο
Έχουν μέλλον τα ελαστικά χωρίς αέρα; (+video)