Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το θηριώδες Ford SuperVan 4.2 στο Grand Prix της F1!

Ελλάδα 18:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το θηριώδες Ford SuperVan 4.2 στο Grand Prix της F1!

ΝΕΑ

Το θηριώδες Ford SuperVan 4.2 στο Grand Prix της F1!

ΝΕΑ

To Albert Park θα είναι ο τερματικός σταθμός της ξέφρενης περιοδείας στην Αυστραλία, για το «ηλεκτρικό κτήνος»!

Advertisement
Advertisement

Η Ford αποκάλυψε το νέο και βελτιωμένο SuperVan 4.2 στο περσινό Pikes Peak International Hill Climb.

Διαθέτει μια τριάδα ηλεκτροκινητήρων που συνδυάζονται για να παράγουν 1.408 ίππους και χάρη στο τρελό αμάξωμα, παράγει μια εντυπωσιακή κάθετη δύναμη 2 τόνων στα 242 χλμ./ώρα!

Το αμάξωμα του SuperVan 4.2 είναι εμπνευσμένο από το E-Transit Custom της Ford Pro. Πρακτικά, πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του συναρπαστικού Ford Pro Electric SuperVan 4.0 που έκανε το ντεμπούτο του στο Goodwood Festival of Speed του 2022, με μειωμένο για την περίσταση βάρος κατά 400 κιλά και βελτιστοποιημένη μπαταρία και ηλεκτροκινητήρες.

Advertisement
Advertisement

Το όλο πακέτο συμπληρώνει μια σειρά αεροδυναμικών αλλαγών, που έχουν ως συνολικό τελικό αποτέλεσμα, τα εκπληκτικά νούμερα που αναφέρονται παραπάνω. Τώρα, λοιπόν, οι φίλοι της Ford στη μακρινή Αυστραλία, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά αυτό το… εκρηκτικό όχημα.

Advertisement

Αρχικά σε μια σειρά αγώνων επίδειξης, που θα λάβει χώρα στις μεγαλύτερες πίστες της χώρας, από την Αδελαϊδα έως το Σίδνεϋ και με για… επιδόρπιο στο Albert Park, της Μελβούρνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Grand Prix της Formula 1 (22-24 Μαρτίου).

Advertisement

«Με περισσότερες στάσεις να προστεθούν στην περιοδεία του SuperVan στην Αυστραλία, οι θαυμαστές των EV και των επιδόσεων σε όλη τη χώρα θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτό το κατόρθωμα της μηχανικής και τις επιδόσεις επόμενου επιπέδου που προσφέρει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ford Australia, Άντριου Μπίρκιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Transit Custom στις εκθέσεις της Ford (+τιμές)
Τα ηλεκτρικά Ford θα έχουν δυνατότητες gaming!
Η νέα Ford Mustang Mach-E έκανε δίαιτα με γιαούρτι!