Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά Ford θα έχουν δυνατότητες gaming!

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ηλεκτρικά Ford θα έχουν δυνατότητες gaming!

ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά Ford θα έχουν δυνατότητες gaming!

ΝΕΑ

Η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες του Digital Experience, τη νέα πλατφόρμα λογισμικού που θα έχουν τα μελλοντικά της αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Η Ford έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για τα ηλεκτρικά της μοντέλα. Όπως αποκάλυψε, το επίπεδο διαχείρισης και τροποποίησης των λειτουργιών του αυτοκινήτου θα είναι πολύ υψηλό, ώστε ο χρήστης να προσαρμόζει τα δεδομένα στα μέτρα του.

Το Digital Experience ενσωματώθηκε αρχικά στην Lincoln Nautilus και σύμφωνα με τη Ford, θα μπει και σε πιο προσιτά μοντέλα σταδιακά που έρχονται και στην Ευρώπη.

Αυτό το λειτουργικό σύστημα δημιουργήθηκε αποκλειστικά από την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία και θεωρητικά, προσφέρει ασύλληπτες ταχύτητες και δυνατότητες προσαρμοστικότητας σε εφαρμογές όπως YouTube, Spotify κλπ.

Advertisement
Advertisement

Αυτά όμως, είναι τα απλά. Η Ford πρόκειται να προσφέρει και αποκλειστικές εφαρμογές για να κατεβάσει ο χρήστης, όπως για παράδειγμα το racing game, Asphalt Nitro 2 που χρειάζεται μόνο σύνδεση με bluetooth και ένα χειριστήριο.

Επίσης, θα διατίθεται η συνδεσιμότητα για streaming σε YouTube, Twitch, Discord και άλλες σχετικές εφαρμογές. Ακόμα, θα σας παρέχεται το «ψαχτήρι» του Google Chrome με ένα απλό άγγιγμα.

Advertisement

Βλέποντας τέτοιου είδους καινοτομίες, καταλαβαίνει εύκολα κανείς ποια κατεύθυνση έχουν πάρει οι αυτοκινητοβιομηχανίες.

Ακόμα και η Ford δε θα δυσκολευτεί να παραδεχτεί αν τη ρωτήσει κάποιος, πως η παροχή streaming και gaming είναι περισσότερο για να περνούν τον χρόνο του ο οδηγός και οι επιβάτες όσο το αυτοκίνητο φορτίζει.

Advertisement

Τα ηλεκτρικά τείνουν να γίνουν το παρόν και είναι σίγουρα το μέλλον. Εσάς πώς σας φαίνεται ένα μέλλον με μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά και με δυνατότητες να παίζετε παιχνίδια και να συνδέεστε σε κάθε είδους πλατφόρμα;

Όπως τώρα το κινητό μας είναι ένας ολόκληρος υπολογιστής, κάπως έτσι μάλλον θα είναι και το αυτοκίνητό μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η χαρισματική προσωπικότητα του νέου Ford Explorer
Οι τιμές του νέου Ford Kuga στην Ελλάδα!
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Ford Kuga

Advertisement