Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Transit Custom στις εκθέσεις της Ford (+τιμές)

Ελλάδα 22:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Transit Custom στις εκθέσεις της Ford (+τιμές)

ΝΕΑ

Το νέο Transit Custom στις εκθέσεις της Ford (+τιμές)

ΝΕΑ

Το νέο Ford Transit Custom είναι ετοιμοπαράδοτο σε περιορισμένο αριθμό, στις εκθέσεις των Επίσημων Εμπόρων Ford στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Με νέα σχεδίαση εντός και εκτός, υψηλές μεταφορικές δυνατότητες, εξοπλισμό ασφάλειας και συνδεσιμότητας σε όλες τις εκδόσεις και μία ευρεία γκάμα επιλογών σε κινητήρια σύνολα από τη δημοφιλή οικογένεια πετρελαιοκινητήρων 2.0L EcoBlue, τo νέο Transit Custom είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο στην Ελλάδα.

Σε επίπεδο εξωτερικής προσέγγισης, το νέο Ford Transit Custom ξεχωρίζει για τη νέα αισθητική προσέγγιση που χαρακτηρίζεται από τις έντονες, οριζόντιες γραμμές στο αμάξωμα και τη φαρδύτερη εμπρός γρίλια.

Την ίδια στιγμή, με σύμμαχο τη νέα πλατφόρμα στην οποία βασίζεται, οι επαγγελματίες θα απολαύσουν σημαντικά πρακτικά οφέλη στην εργασία τους, χάρη στο χαμηλότερο ύψος δαπέδου και οροφής και την ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει με ευκολία και τρεις παλέτες, ανεξάρτητα από τον τύπο αμαξώματος (L1 ή L2) που θα επιλέξει ο πελάτης.

Advertisement
Advertisement

Με νέο και εξοπλισμένο εσωτερικό

Το νέο Ford Transit Custom προσφέρει ένα σύγχρονο και πλούσιο σε εξοπλισμό εσωτερικό που καθιστά τις μετακινήσεις το ίδιο ξεκούραστες και ασφαλείς για όλους. Χάρη στη μετακίνηση των εμπρός τροχών, ο χώρος για τα πόδια των επιβατών είναι τώρα αναβαθμισμένος.

Επίσης, το ηλεκτρικό χειρόφρενο, το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και η νέα, ψηφιακή οθόνη 8 ιντσών εμπρός από τον οδηγό, σε συνδυασμό με την κεντρική οθόνη αφής των 13 ιντσών με συνδεσιμότητα Ford SYNC και ενσωματωμένο μόντεμ 5G, είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται να ενδυναμώσουν τους τομείς της άνεσης για απρόσκοπτες μετακινήσεις.

Advertisement

Με κινητήρες 2.0L EcoBlue, τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων

Το νέο Ford Transit Custom τροφοδοτείται από τον γνωστό, αποδοτικό κινητήρα ντίζελ 2.0L EcoBlue της Ford, ο οποίος είναι διαθέσιμος τώρα σε τρεις επιλογές που αποδίδουν μέγιστη ισχύ 136PS, 150PS ή 170PS.

Advertisement

Οι οδηγοί έχουν στη διάθεσή τους διαφορετικά προφίλ οδήγησης όπως τα Normal, Eco και Slippery, ώστε να προσαρμόζουν χαρακτηριστικά του οχήματος τους για περισσότερη ευκολία οδήγησης και βελτιστοποιημένες επιδόσεις. Επίσης, η έκδοση Limited διαθέτει επιπλέον το πρόγραμμα Sport.

Για πρώτη φορά στο Transit Custom, η Ford προσφέρει την επιλογή ενός αυτόματου κιβωτίου με 8 σχέσεις μετάδοσης και ταχύτερο μετατροπέα ροπής για λιγότερες φθορές, το οποίο βελτιώνει παράλληλα την επιτάχυνση και την αποδοτικότητα καυσίμου.

Mε τον κινητήρα 2.0L EcoBlue 136PS και μόνο σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, τo νέο Ford Transit Custom διατίθενται με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο μεταφέρει τη ροπή στους εμπρός τροχούς και αυτόματα και στους πίσω, όταν αυτό απαιτείται, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη πρόσφυση και χειρισμός του οχήματος μέσω ενός εξελιγμένου λογισμικού ελέγχου.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές του νέου Ford Transit Custom:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το νέο Ford Transit Courier
Νέα τεχνολογία της Ford συμβάλλει στην αποφυγή ατυχημάτων
Η χαρισματική προσωπικότητα του νέου Ford Explorer