Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Tesla Diner του μέλλοντος

Ελλάδα 0:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Tesla Diner του μέλλοντος

ΝΕΑ

Το Tesla Diner του μέλλοντος

ΝΕΑ

Η Tesla μας έδωσε μια γεύση από τα μελλοντικά της σχέδια στο Investor Day του 2023.

Advertisement
Advertisement

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση Investor Day που διοργάνωσε η Tesla, στην οποία παρουσιάστηκαν τα πλάνα του παρόντος και του μέλλοντος της μάρκας. Πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο κάτι διαφορετικό ήταν εκείνο που έκλεψε την παράσταση.

Η Tesla παρουσίασε ένα σχέδιο ενός ρετρό πολυχώρου που μοιάζει πολύ με τα Diner που συναντάμε κυρίως στις ΗΠΑ. Στο συγκεκριμένο Diner υπάρχουν φυσικά πολλαπλές θέσεις φόρτισης (28) των οχημάτων της Tesla και η πιθανότερη τοποθεσία του είναι η Santa Monica Boulevard στο Los Angeles.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία ήδη έχει ένα πολύ δυνατό δίκτυο φόρτισης, ίσως το πιο ολοκληρωμένο αυτήν τη στιγμή, ωστόσο θέλει να κάνει και αυτήν την εμπειρία μοναδική. Αυτό λοιπόν που προτείνει η Tesla στο μέλλον είναι ο σταθμός φόρτισης να συνδυάζεται με ένα ωραίο γεύμα, αθλητικές δραστηριότητες, ακόμα και παρακολούθηση κάποιας κινηματογραφικής ταινίας σε στυλ Drive-In.

Παράλληλα με την συγκεκριμένη αποκάλυψη, είχαμε ακόμα ένα ενδιαφέρον σημείο στην 4ωρη παρουσίαση. Σε ανύποπτη στιγμή, στις οθόνες εμφανίστηκε ένα γκαράζ με ένα Model S μέσα το οποίο όμως φορτιζόταν με επαγωγικό τρόπο. Μια μπάρα κάτω από το αυτοκίνητο φαίνεται να παρέχει ενέργεια και δεν αποκλείεται το επόμενο μεγάλο θέμα της Tesla να είναι η συγκεκριμένη τεχνολογία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Που θα γίνει το νέο εργοστάσιο της Tesla;
Tesla: Ανανέωση των Model 3 και Y μέσω των προγραμμάτων Highland & Juniper
Η Toyota παραδέχεται ότι το Tesla Model Y είναι «έργο τέχνης»

Advertisement