Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το teaser της VW για το νέο Golf (+video)

Ελλάδα 6:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το teaser της VW για το νέο Golf (+video)

ΝΕΑ

Το teaser της VW για το νέο Golf (+video)

ΝΕΑ

Το δημοφιλές κόμπακτ hatchback επανέρχεται με ανανεωμένη σχεδίαση το 2024.

Advertisement
Advertisement

Περίπου ένας χρόνος απομένει για να δούμε το ανανεωμένο VW Golf και η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να μας δείξει ένα μικρό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η παρουσία και η φωνή του CEO, Τόμας Σέφερ, κρύβοντάς μας μία… έκπληξη στο τέλος.

Η Volkswagen δημοσιοποίησε το πρώτο της επίσημο teaser-βίντεο του αναμενόμενου Golf (facelift), επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η επίσημη παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί εντός του 2024. Στο 2λεπτο βίντεο παρατηρούνται επίσης, όλα τα μοντέλα της VW που παρουσιάστηκαν εντός του 2023.

Έχουν φροντίσει στο παρελθόν κάποιοι να ρίξουμε μία ματιά στις μικρές αλλαγές που έχει δεχτεί το επόμενο Golf, αλλά τώρα έχουμε επίσημα μία εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Φαίνεται στο βίντεο, πως οι προβολείς LED είναι νέοι στο γερμανικό κόμπακτ hatchback, με τη σχεδίαση να είναι εμπνευσμένη από τα μοντέλα της σειράς ID. Το πιο «χτυπητό» σημείο του εμπρός μέρους είναι η γραμμή LED που διασχίζει όλη τη μάσκα πάνω από τον αεραγωγό.

Συνολικά, φαίνεται πως η ανανέωση του VW Golf αφορά κυρίως το εμπρός μέρος, με το υπόλοιπο αμάξωμα να παραμένει σχεδόν ίδιο.

Advertisement

Το εσωτερικό πάλι, αναμένεται να διαθέτει μία αρκετά μεγαλύτερη οθόνη infotainment, αναβαθμισμένη ποιότητα στα υλικά και νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που θα συνάδουν με τα υπόλοιπο σύγχρονα Volkswagen.

Όσον αφορά τις εκδόσεις και τους κινητήρες, αναμένεται ο γερμανικός κολοσσός να επικεντρωθεί σημαντικά στην έκδοση plug-in hybrid, δηλαδή στο GTE. Ωστόσο, θα διατεθούν στο κοινό και οι… αγαπημένες στο ελληνικό κοινό εκδόσεις GTI (βενζίνη) και GTD (Πετρέλαιο).

Advertisement

Ταυτόχρονα, οι 1.0 TSI, 1.5 TSI και 2.0 TDI θα συνεχίσουν επίσης να τοποθετούνται κάτω από το καπό του.

Πρόκειται να είναι η τελευταία γενιά του ιστορικού Golf με θερμικούς κινητήρες. Η VW σκοπεύει η επόμενη γενιά του να είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με αρχιτεκτονική SSP, το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Βόλφσμπουργκ.

Το σχετικό βίντεο-teaser της Volkswagen για το Golf:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για το ανανεωμένο VW Golf
Όλα όσα γνωρίζουμε για το ανανεωμένο VW Golf R
Δύσκολες αποφάσεις και σημαντικές περικοπές στην VW