Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Subaru BRZ… αγριεύει με εργοστασιακά αξεσουάρ (+video)

Ελλάδα 23:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Subaru BRZ… αγριεύει με εργοστασιακά αξεσουάρ (+video)

ΝΕΑ

Το Subaru BRZ… αγριεύει με εργοστασιακά αξεσουάρ (+video)

ΝΕΑ

Μπορεί όλα τα μάτια να είναι στραμμένα στην Toyota GR 86, αλλά στο παρασκήνιο η Subaru δουλεύει για το ανανεωμένο BRZ και τις sport εκδόσεις του.

Advertisement
Advertisement

Η Subaru εργάζεται ήδη σε αξεσουάρ και εξαρτήματα απόδοσης (κάτω από το όνομα STI) για το νέο BRZ sport coupe της.

 

Οι παραγγελίες για το ανανεωμένο BRZ ξεκίνησαν, στην Ιαπωνία, και οι μηχανικοί της εταιρίας ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στις ειδικές εκδόσεις του μοντέλου με την κίνηση στους πίσω τροχούς. Όσοι πιστεύουν ότι το BRZ δεν φαίνεται αρκετά επιθετικό, μπορούν να το παραγγείλουν με πίσω πτέρυγα από ίνες άνθρακα και σφυρήλατους τροχούς BBS 18 ιντσών. Επιπλέον η Subaru διαθέτει (για την ιαπωνική αγορά) πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ανταλλάξετε την πίσω πτέρυγα με μια πιο λεπτή αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Τα εργοστασιακά αξεσουάρ βελτίωσης της Subaru δίνουν κάτι παραπάνω από μία διαφορετική εμφάνιση, καθώς η εταιρία προσφέρει επίσης ένα σύστημα εξάτμισης, με εντονότερο ήχο και καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με αυτό του αυτοκινήτου παραγωγής. Σας θυμίζουμε πως το μοντέλο δεύτερης γενιάς, διαθέτει μεγαλύτερο κινητήρα 2,4 λίτρων με απόδοση 228 ίππων για το μοντέλο των ΗΠΑ και 232 για αυτό που θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία.

Κάτω από το καπό η μοναδική αναβάθμιση αφορά μία μπάρα θόλων σε σχήμα «V» για να αυξήσετε την ακαμψία του αυτοκινήτου, ειδικά όταν πιέζετε το αυτοκίνητο σκληρά στις στροφές. Η ολοκλήρωση των αλλαγών έρχεται με ένα επιπλέον σύνολο φώτων ημέρας LED τοποθετημένο μέσα στους διακοσμητικούς αεραγωγούς.

Advertisement

Περιμένουμε την αντίστοιχη έκδοση της Toyota GR 86 με παρόμοιες εργοστασιακές αναβαθμίσεις μόλις αρχίσει να πωλείται στην Ιαπωνία αυτό το φθινόπωρο. Το BRZ έχει προγραμματιστεί να φτάσει την ίδια εποχή στις ΗΠΑ με τιμή 24.283 ευρώ όταν η Toyota GR 86 θα κοστίζει  22.780 ευρώ

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα… άκρα με το ολοκαίνουριο Subaru BRZ (video)
Το νέο Subaru BRZ σε έκδοση STI
Αποκάλυψη του νέου Subaru BRZ (+video)

Advertisement