Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Subaru BRZ σε έκδοση STI

Ελλάδα 2:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Subaru BRZ σε έκδοση STI

ΝΕΑ

Το νέο Subaru BRZ σε έκδοση STI

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Subaru BRZ το φως της δημοσιότητας βλέπει μια ψηφιακή απεικόνισή του σε έκδοση STi η οποία πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα από την ιαπωνική εταιρία

Advertisement
Advertisement

Τα νέα σχετικά με τη νέα γενιά του Subaru BRZ που παρουσιάστηκε και επίσημα, γέμισαν χαρά τους λάτρεις της αυτοκίνησης που βλέπουν ένα γνήσια οδηγοκεντρικό σπορ μοντέλο να συνεχίζει την καριέρα του με ανανεωμένη σχεδίαση, με νέους κινητήρες και σημαντικές αναβαθμίσεις προς όφελος της αποτελεσματικότητας.

Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που διερωτώνται εάν σε αυτή τη νέα γενιά θα δούμε αυτό που τελικά δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα στο προηγούμενο μοντέλο: μια σκληροπυρηνική έκδοση STI. Πολύ πριν υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα από την Subaru ο γνωστός ψηφιακός σχεδιαστής X-Tomi Design έδωσε στη δημοσιότητα μια ψηφιακή απεικόνιση με την πιθανή μορφή που θα μπορούσε να έχει μια έκδοση STI. Φυσικά στην κλασική μπλε απόχρωση με τις χαρακτηριστικές χρυσαφί ζάντες που αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο των STI. Επιπλέον όμως βλέπουμε πως μαζί με τα απαραίτητα αεροδυναμικά στοιχείο ο καλλιτέχνης έχει προσθέσει στο αυτοκίνητο και μια εισαγωγή αέρα στο καπό δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο πως η έκδοση που ο ίδιος έχει φανταστεί και προτείνει είναι υπερτροφοδοτούμενη.

subaru brz sti

Advertisement
Advertisement

Κάτι τέτοιο είναι βέβαια και η προσδοκία όσων περιμένουν μια πραγματική έκδοση STI του BRZ και όχι απλά ένα πακέτο αναβάθμισης με κάποια αεροδυναμικά βοηθήματα και ίσως κάποιες βελτιώσεις της ανάρτησης από το τμήμα υψηλών επιδόσεων της Subaru. Άλλωστε ο boxer κινητήρας των 2.4 λίτρων που θα συνοδεύει πλέον το BRZ θα μπορούσε άνετα με την προσθήκη υπερτροφοδότησης να αγγίξει τους 300 ίππους οι οποίοι σε συνδυασμό με την κατάλληλη φροντίδα στην ανάρτηση και τα φρένα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα άκρως εθιστικό και οδηγοκεντρικό σύνολο δίνοντας μάλιστα στο BRZ τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί το αναμενόμενο Nissan Z.

subaru brz sti

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Η μεγαλύτερη παρέλαση αυτοκινήτων Subaru

Επετειακή έκδοση για το Subaru Forester

Advertisement

Πότε έρχεται το νέο Subaru WRX;

 

 

Advertisement