Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη θα γίνει το 2021

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη θα γίνει το 2021

ΝΕΑ

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη θα γίνει το 2021

ΝΕΑ

Οι διοργανωτές σχεδιάζουν μια νέα μορφή για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, μόνο για πολυμέσα που συνδυάζει φυσικά και εικονικά στοιχεία, προκειμένου μέσα στο 2021 να έχουμε την επαναφορά της σημαντικής αυτής εκδήλωσης για τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Οι διοργανωτές της έκθεσης που θεωρείται από τις σημαντικότερες του είδους, επεξεργάζονται τρόπους για να επανέλθει στο προσκήνιο το σημαντικό αυτό event.

Μετά την ακύρωση της τελευταίας στιγμής της φετινής εκδήλωσης λόγω της πανδημίας του COVID-19, το Ίδρυμα της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS) ενημέρωσε για την ακύρωση του event και για το 2021. Τώρα όμως ακούγεται όλο και πιο έντονα και αναπαράγεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ευρώπη ότι σκοπεύει να προχωρήσει με την εκδήλωση σε τροποποιημένη μορφή για το 2021. Σύμφωνα με το νέο σχέδιο, το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2021 θα διαρκέσει μόλις τρεις ημέρες, αντί για τις 15 που ήταν καθιερωμένο να γίνεται και θα είναι ανοιχτό μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Advertisement
Advertisement

Η νέα μορφή της εκδήλωσης προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο συνηθισμένο χώρο Palexpo, που βρίσκεται στα περίχωρα της ελβετικής πόλης, χρησιμοποιώντας ένα φυσικά και εικονικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων τύπου 30 λεπτών που θα πραγματοποιούνται ζωντανά και θα μεταδίδονται στο διαδίκτυο. Ήδη το Ίδρυμα GIMS έχει προχωρήσει σε κοστολόγηση για τις συμμετοχές των εταιρειών και έχει αποστείλει τις σχετικές προτάσεις αλλά ακόμα δεν υπάρχει ανταπόκριση από κάποια αυτοκινητοβιομηχανία. Ένα άλλο εμπόδιο για τη διοργάνωση είναι ότι οι τοπικές υγειονομικές αρχές πρέπει να δώσουν την έγκρισή τους για την εκδήλωση, έτσι όπως έγινε και στο πρόσφατο Concours of Elegance του Λονδίνου, που πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριο χώρο με περιορισμένη χωρητικότητα επισκεπτών. Επιπλέον, υπάρχουν και οι αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η Lamborghini, η οποία νωρίτερα φέτος ανακοίνωσε ότι δεν θα παρευρίσκεται πλέον σε τέτοιους είδους εκθέσεις, καθώς αντί για αυτές, θα επικεντρωθεί σε εκδηλώσεις κατά παραγγελία που στοχεύουν απευθείας στους πελάτες της.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Προς ακύρωση και το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2021

Το Fiat Centoventi θα είναι το νέο Panda

Advertisement

O Briatore μιλάει για τη μάχη με τον COVID-19

 

 

Advertisement