Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το ρωσικό SUV που πωλείται στις ΗΠΑ;

Ελλάδα 18:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το ρωσικό SUV που πωλείται στις ΗΠΑ;

ΝΕΑ

Ποιο είναι το ρωσικό SUV που πωλείται στις ΗΠΑ;

ΝΕΑ

Μετά το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, το Bremach 4×4 SUV είναι το ρωσικό UAZ Patriot που πωλείται στις ΗΠΑ με τιμή 23.300 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Το Bremach 4×4 SUV όπως ονομάζεται τώρα, είναι η πρώτη από τις πολλές εκδόσεις αμαξώματος που θα διατεθούν στις ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένων και των επαγγελματικών.

Παρά το γεγονός ότι μοιάζει με ένα ανανεωμένο UAZ Patriot, η Bremach προτείνει ότι το μοντέλο της είναι «μοναδικά σχεδιασμένο και αναγνωρισμένο για την αμερικανική αγορά» και αυτή την περίοδο  παίρνει τις απαραίτητες εγκρίσεις τύπου για τη διάθεσή του στην Αμερικάνικη αγορά.  Ο κινητήρας του αυτοκινήτου είναι χωρητικότητας 2,7 λίτρων.

Advertisement
Advertisement

Η απόδοση του μεγάλου τετρακύλινδρου είναι 152 ίπποι, ενώ η μετάδοση της κίνησης αφορά και τους τέσσερις τροχούς. Το κιβώτιο είναι αυτόματο 6 σχέσεων, ενώ όπως αναφέρει στο site της η Bremach, το μοντέλο χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά και συστήματα ασφαλείας με την υπογραφή της Bosch.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει φώτα ημέρας LED, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με ελαστικά 245/60 R 18, ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινο και θερμαινόμενο τιμόνι, οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα infotainment, ηχοσύστημα με έξι ηχεία και θερμαινόμενα καθίσματα. Η Bremach προσφέρει εγγύηση 5 ετών ή 100 χιλιάδων χιλιομέτρων, σε συνδυασμό με εγγύηση 10 ετών ή 200.000 χιλιομέτρων για το σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Advertisement

Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά στην Ιταλία τη δεκαετία του ’50 ως εταιρεία με εξειδίκευση στην παραγωγή φορτηγών με δυνατότητα κίνησης σε κάθε έδαφος. Το αμερικανικό παρακλάδι ιδρύθηκε το 2010 στη Νεβάδα και ασχολείται με την εξέλιξη υβριδικών και ηλεκτρικών κινητήρων, καθώς και με το σχεδιασμό κυψελών καυσίμου και συστημάτων διαχείρισης αποθηκευμένης ενέργειας.

Advertisement

Τώρα θα εντάξει και την αντιπροσώπευση των ρώσικων οχημάτων της UAZ στις Αμερικάνικες δραστηριότητές της. Τα οχήματα συναρμολογούνται στις εγκαταστάσεις της Bremach στη Νότια Καλιφόρνια και θα πωλούνται μέσω αντιπροσώπων, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η εταιρεία δέχεται ήδη παραγγελίες για τα μοντέλα, με κατάθεση ποσού της τάξης των 100 δολαρίων (88,0 ευρώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο off-road “αγρίμι” από την UAZ
Οι Ρώσοι απαντούν στο αμερικανικό Hummer
Γοητευτική η Mercedes G-Class σε πράσινο σμαραγδί χρώμα

Advertisement