Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Renault Megane E-Tech πάει… ηλεκτρικά! (+video)

Ελλάδα 4:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Renault Megane E-Tech πάει… ηλεκτρικά! (+video)

ΝΕΑ

Το νέο Renault Megane E-Tech πάει… ηλεκτρικά! (+video)

ΝΕΑ

Το ολοκαίνουργιο Renault Megane E-Tech Electric είναι πλήρως ηλεκτρικό, όπως αναφέρει και το όνομά του και χαρίζει αυτονομία έως και 470 χιλιόμετρα.

Το νέο Renault Megane E-Tech Electric παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου και η γαλλική φίρμα παρουσιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην ηλεκτρική εποχή.

Το νέο Megane E-Tech Electric βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα CMF-EV, η οποία έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για ηλεκτρικά μοντέλα και ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της στο Νissan Ariya.

Το μήκος του φθάνει στα 4,21 μέτρα, αλλά χάρη στην ελευθερία που επιτρέπει το ηλεκτρικό σύστημα και στην πολύ λεπτή μπαταρία (μόλις 110 χιλιοστά), το μεταξόνιο είναι στα 2,70 μέτρα, δημιουργώντας έτσι ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο και άνετο σαλόνι.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με 130 ίππους και 250 Νm ροπής και 218 ίππους και 300 Nm ροπής. Στην δεύτερη εκδοχή του εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις για το Megane E-Tech Electric, κάνοντας το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα.

Tο νέο Megane E-Tech Electric είναι και το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρίας που χρησιμοποιεί το νέο λογότυπο της Renault και μάλιστα φωτιζόμενο.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην αναλυτική παρουσίαση εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο «κόμβος» της Renault
Δοκιμή: Renault Clio E-Tech
Renault E-Ways: Η ηλεκτροκίνηση γίνεται δημοφιλής