Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Hyundai Kona θα έχει το high tech εσωτερικό του Ioniq 5

Ελλάδα 21:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Hyundai Kona θα έχει το high tech εσωτερικό του Ioniq 5

ΝΕΑ

Το νέο Hyundai Kona θα έχει το high tech εσωτερικό του Ioniq 5

ΝΕΑ

Τί άλλο να πει κανείς για το Ioniq 5; Έχει σαρώσει τα βραβεία σχεδίασης, έχει ανεβάσει τις προσδοκίες στα ύψη και θεωρείται ένα από τα βασικά γρανάζια του ηλεκτρικού στόλου της Hyundai.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Kona από την άλλη αποτελεί κεφάλαιο στην κατηγορία των crossovers και το πάντρεμα του εσωτερικού των δύο αυτοκινήτων εκτοξεύει το ενδιαφέρον.

Η πρώτη γενιά του Kona είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που κάνει τους πάντες να ψάχνονται από τώρα για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του. Κατασκοπίες, teasers, ότι μπορεί να βρει ο καθένας για να μάθει κάτι σχετικό με το κορεατικό SUV πρόωρα. Δεν θέλει και πολύ φαντασία για να μαντέψει κανείς πως η Hyundai θα εμπλούτιζε το νέο Kona με ότι καλύτερο διαθέτει στη φαρέτρα της. Αυτό δεν είναι άλλο από το κορυφαίο Ioniq 5 και οι πρόσφατες διαρροές επιβεβαίωσαν τις υποψίες.

Advertisement
Advertisement

Η καμπίνα του Ioniq 5 χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό επιφανειών από ανακυκλωμένα υλικά, όπως δερμάτινο οικολογικό προϊόν επεξεργασμένο με λιναρόλαδο, βιο βαφή με βάση το κραμβέλαιο, υφαντά με βάση το ΡΕΤ, καθώς και άλλες φυσικές και ανακυκλωμένες ίνες. Ο hi tech χαρακτήρας ξεχειλίζει στον πίνακα οργάνων και το multimedia αποτελούν μία ενιαία επιφάνεια, στα πρότυπα του MBUX της Mercedes-Benz. Γενικότερα οι Κορεάτες έχουν τονίσει το premium στοιχείο και αυτό αναμένεται να αποτελέσει ατού και για το Kona δεύτερης γενιάς.

Η νέα γενιά έρχεται το 2023 με πλούσια γκάμα εξηλεκτρισμένων κινητήρων, μεγαλύτερες διαστάσεις και καυτή έκδοση N στη φαρέτρα του. Το ηλεκτρικό Kona θα τραβήξει λογικά το μεγαλύτερο βάρος από εμπορικής άποψης και θα εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων και μπαταρία χωρητικότητας 64,8 kWh που υπόσχεται μεγάλη αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Hyundai Kona Electric 64 kWh
Tο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που διάλεξε ο Α.Δ.Μ.Η.Ε
Hyundai Kona Electric & Tuscon PHEV: Στο επίκεντρο των εξελίξεων

Advertisement