Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το καλοκαίρι το νέο Toyota Hilux GR SPORT

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το καλοκαίρι το νέο Toyota Hilux GR SPORT

ΝΕΑ

Το καλοκαίρι το νέο Toyota Hilux GR SPORT

ΝΕΑ

Η Toyota ανακοινώνει το νέο Hilux GR Sport με επιδόσεις και στυλ εμπνευσμένα από την αγωνιστική ομάδα, που είναι σχεδιασμένο για ακόμα καλύτερη απόδοση και οδική συμπεριφορά, με νέα ειδικά χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Με ισχυρό κινητήρα 2,8 λίτρων με 204 ίππους και 500 Nm ροπής, το κορυφαίο Toyota Hilux εμφανίζει εντυπωσιακές επιδόσεις, με ικανότητα ρυμούλκησης 3,5 τόνων.

Το Hilux GR Sport έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν ιδιαίτερα δραστήριο τρόπο ζωής και θέλουν ένα αυτοκίνητο που μπορεί να υποστηρίξει όλες τους τις ανάγκες. Η Toyota έχει κάνει κάποιες ιδιαίτερες επιλογές σε ότι έχει να κάνει με την ανάρτηση του αυτοκινήτου, για να προσφέρει μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Η χρήση ενός αυτόματου, ηλεκτρονικά ελεγχόμενου, μπλοκέ διαφορικού και του Active Traction Control, είναι δύο από τα στοιχεία που ορίζουν πολύ υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας στο νέο pick up της Toyota. Βασικό χαρακτηριστικό στην αναβαθμισμένη ανάρτηση είναι η εισαγωγή νέων αμορτισέρ, καθώς και διαφορετικών μπροστινών ελατηρίων σε σχέση με αυτά που έχουν οι υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου. Τα μπροστινά σπειροειδή ελατήρια είναι σκληρότερα, ενώ όπως και τα αμορτισέρ, είναι κόκκινα, για να κάνουν αισθητή τη διαφορά από την εικόνα τους κιόλας.

Το GR Sport χρησιμοποιεί τον ισχυρό κινητήρα 2,8 λίτρων του Hilux, που παρουσιάστηκε στη γκάμα της Toyota το 2020. Αποδίδοντας 204 ίππους και 500 Nm ροπής, συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου, αφορά μόνο την έκδοση αμαξώματος Double Cab. Η μαύρη μπροστινή μάσκα έχει ειδικής σχεδίασης σχάρα που προσφέρει μια ιδιαίτερη εμφάνιση στην έκδοση του μοντέλου και αποτελεί παραπομπή στο Hilux της δεκαετίας του ’80.

Advertisement

Στην καμπίνα υπάρχουν νέα σπορ καθίσματα σε συνδυασμό μαύρου δέρματος και σουέτ με κόκκινες ραφές. Το λογότυπο GR Sport εμφανίζεται στις πλάτες των καθισμάτων, τα πατάκια, στο κουμπί εκκίνησης και στα γραφικά της οθόνης του πίνακα οργάνων. Οι προδιαγραφές του εξοπλισμού βασίζονται στην κορυφαία έκδοση του μοντέλου και περιλαμβάνουν όλα όσα μπορεί να βρει κανείς στη λίστα με τον προαιρετικό –για τις υπόλοιπες εκδόσεις- εξοπλισμό. Στην Ευρώπη, το μοντέλο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα ψεύτικο Toyota Yaris WRC Hybrid βγάζει απίστευτο γέλιο (+video)
Η σπορ Toyota GR Corolla έρχεται! (+video)
Tο νέο Toyota Hilux θα έχει αέρα Land Cruiser

 

Advertisement