Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ψεύτικο Toyota Yaris WRC Hybrid βγάζει απίστευτο γέλιο (+video)

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ψεύτικο Toyota Yaris WRC Hybrid βγάζει απίστευτο γέλιο (+video)

ΝΕΑ

Ένα ψεύτικο Toyota Yaris WRC Hybrid βγάζει απίστευτο γέλιο (+video)

ΝΕΑ

Όταν υπάρχει κέφι και αρκετός χρόνος για σκότωμα και δημιουργική διασκέδαση, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να οδηγήσει σε ένα μοναδικό video με πολύ γέλιο αλλά και πολλές οδηγικές παρεκτροπές.

Advertisement
Advertisement

Η νέα χρονιά στο WRC θα φέρει και τις σημαντικότερες αλλαγές εδώ και πολλά χρόνια, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν υβριδικά συστήματα στους κινητήρες τους.

Η αλλαγή αυτή έδωσε την αφορμή σε μία παρέα φίλων να διακωμωδήσουν τα νέα ήθη στους αγώνες Ράλι. Πήραν λοιπόν ένα παλιό Yaris πρώτης γενιάς και πάνω του πρόσθεσαν με “σπιτικά” υλικά οτιδήποτε τους φάνηκε ότι θα πλησίαζε ένα κανονικό Yaris WRC.

Το video είναι ιδιαίτερα χαριτωμένο και απολαυστικό σε σκηνές όπως εκεί που γεμίζουν τον χώρο πίσω από τα καθίσματα με μπαταρίες για να δείξουν την υβριδική μετάλλαξη. Ή εκεί που ξοδεύουν χρόνο για να σκαρφιστούν και να προσθέσουν χειροποίητα αεροδυναμικά “βοηθήματα” έχοντας ως βάση υλικά όπως πλαστικά μπιτόνια, ταινίες και άλλα.

Advertisement
Advertisement

Το ενδιαφέρον πάντως δεν σταματάει εκεί, καθώς το ιδιόμορφο αυτό Yaris WRC κάνει κάποια πολύ ωραία περάσματα σε χωμάτινες διαδρομές, πράγμα που δείχνει ότι οι εμπνευστές του εκτός από μάστορες στις ιδιοκατασκευές είναι και μάστορες στην οδήγηση.

Το ταλαίπωρο Yaris βέβαια δεν περνάει εξίσου καλά με την ανάρτησή του να δοκιμάζεται στο έπακρο και σε κάθε πήδημα να δείχνει έτοιμο να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. Το video πάντως είναι αρκετά απολαυστικό και αξίζει να του αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας για να το χαρείτε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ενάμιση λεπτό τέρμα γκάζι με το Toyota Yaris WRC (video)
WRC: Φρέσκια εικόνα για το Toyota Yaris
Ο Bottas έκανε δοκιμές με το Toyota Yaris WRC