Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Hyundai Kona Electric και σε έκδοση «N Line»

Ελλάδα 20:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Hyundai Kona Electric και σε έκδοση «N Line»

ΝΕΑ

To Hyundai Kona Electric και σε έκδοση «N Line»

ΝΕΑ

Στη Hyundai αποφάσισαν να διαθέτουν πλέον το νέο Kona Electric και σε μια πιο σπορτίφ έκδοση αναφορικά με τον εξοπλισμό του. Αυτή που ονομάζουν «N Line».

Advertisement
Advertisement

Προς αποφυγή παρανόησης. Πρόκειται για την εξοπλιστική έκδοση και όχι για την ουσιαστικότερη κατασκευή μιας εκδοχής η οποία είναι δημιούργημα των ανθρώπων του τμήματος Ν της Hyundai.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τού αμιγώς ηλεκτροκίνητου Kona που διατίθεται στην έκδοση «Ν Line».

Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, αυτή έχει εξοπλιστικά στοιχεία τα οποία σκοπεύουν να το κάνουν να δείχνει πιο σπορτίφ, συγκριτικά με τις υπόλοιπες εκδοχές του.

Advertisement
Advertisement

Κατά συνέπεια, το αμάξωμα του Kona Electric «N Line» είναι πιο ογκώδες συγκριτικά, λόγω της προσθήκης σε αυτό νέων προφυλακτήρων και τροχών 19 ιντσών, οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι ειδικά για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Πέραν αυτών, το κάλυμμα των εξωτερικών καθρεφτών είναι σε μαύρο χρώμα, ενώ προαιρετικά διατίθεται και διχρωμία, με μαύρη οροφή.

Advertisement

Στο εσωτερικό του διαφοροποιείται χάρη στο νέο τιμόνι που σχηματίζει γωνίες στο εξωτερικό της στεφάνης του στο κάτω μέρος, στο μεταλλικό επίθεμα των πεντάλ και του στηρίγματος ποδιού, στα κόκκινου χρώματος στοιχεία στο ταμπλό και στα πιο σπορτίφ καθίσματα τα οποία είναι επενδεδυμένα με μαύρη ταπετσαρία από alcantara και οικολογικό δέρμα.

Η εξοπλιστική έκδοση σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις μπαταρίες, στην απόδοση, στις επιδόσεις ή στην ανάρτηση του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου σε σχέση με τις υπόλοιπες διαθέσιμες.

Advertisement

Θυμίζουμε ότι το Kona Electric διατίθεται σε δύο εκδοχές αναφορικά με την ενεργειακή χωρητικότητα των μπαταριών του. Η πρώτη είναι με συσσωρευτές 48 kWh και έχει ηλεκτροκινητήρα μέγιστης ισχύος 156 ίππων και μέγιστης ροπής 255 Nm. Στη δεύτερη, αυτοί είναι 65 kWh και ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει 218 ίππους και ίδια ροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Hyundai Kona: Για όλα ανεξαιρέτως τα βαλάντια
Δοκιμή: Hyundai Kona Hybrid
Η Hyundai ετοιμάζει ιπτάμενο ταξί!

Advertisement