Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Ioniq 6 N θα έχει επιδόσεις supercar

Ελλάδα 15:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Hyundai Ioniq 6 N θα έχει επιδόσεις supercar

ΝΕΑ

Το Hyundai Ioniq 6 N θα έχει επιδόσεις supercar

ΝΕΑ

Η Hyundai ετοιμάζει το «κτήνος» Ioniq 6 N που θα τα βάλει με Lamborghini και Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Hyundai με την έκδοση N του ηλεκτρικού Ioniq 5 να έκανε τον ανταγωνισμό να τρέμει, ωστόσο για τους Κορεάτες επ’ ουδενί αυτό είναι το ταβάνι τους. Οι φήμες πλέον έχουν πάρει τέτοιες διαστάσεις που μπορούμε σχεδόν με βεβαιότητα να αναφέρουμε ότι η Hyundai ετοιμάζει κάτι εξωπραγματικό και σίγουρα πιο ισχυρό από το Ioniq 5 N.

Το νέο ηλεκτρικό «θηρίο» της Hyundai θα είναι το Ioniq 6 N που ανήκει στην κατηγορία των crossover. Το αυτοκίνητο αναμένεται να έχει το πιο ισχυρό σύστημα μετάδοσης της κίνησης που έχει τοποθετηθεί μέχρι τώρα σε Hyundai. Θα αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες με συνολική απόδοση 640 ίππων και 740 Nm ροπής με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η απόδοση οδηγεί αναπόφευκτα σε απίστευτα νούμερα επιδόσεων με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται σε 3,2 δευτερόλεπτα! Η βάση για το νέο Ioniq 6 N είναι το RN22e, το πρωτότυπο μοντέλο που παρουσιάστηκε πέρυσι και είχε απόδοση 577 ίππους.

Μέχρι τώρα η Hyundai έχει παρουσιάσει επτά μοντέλα N από τα οποία μόνο το ένα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, το Ioniq 5 N. Το επόμενο λοιπόν θα είναι το δεύτερο ηλεκτρικό και μάλλον το πιο ισχυρό N που έχει κατασκευαστεί ποτέ από τη Hyundai.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5 N θα ντριφτάρει ατελείωτα!
Δοκιμή: Hyundai Kona 1.0 120 PS 6MT 48V
Έρχεται το φουτουριστικό Hyundai Ioniq 7

Advertisement