Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Ioniq 5 γιορτάζει τα 100 χρόνια της Disney (+video)

Ελλάδα 22:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Hyundai Ioniq 5 γιορτάζει τα 100 χρόνια της Disney (+video)

ΝΕΑ

Το Hyundai Ioniq 5 γιορτάζει τα 100 χρόνια της Disney (+video)

ΝΕΑ

Με τη δημιουργία ενός νέου πρωτότυπου του Ioniq 5 η Hyundai θα τιμήσει την συμπλήρωση ενός αιώνα από την ίδρυση της Disney.

Advertisement
Advertisement

H Hyundai, παρουσίασε στις ΗΠΑ με τη μορφή πρωτότυπου το Ioniq 5 «Disney 100 Platinum Edition», μια ειδική έκδοση του μοντέλου η οποία έχει αρχικό σκοπό να είναι ένα έκθεμα στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 100 ετών από τότε που ο Walt Disney και ο αδερφός του Roy Oliver ίδρυσαν την «Disney Brothers Cartoon Studio» (η οποία το 1926 μετονομάστηκε σε «Walt Disney Productions»).

H νοτιοκορεατική εταιρεία είναι ο επίσημος χορηγός οχημάτων τής διάσημης αμερικανικής εταιρείας για την επέτειο και τα στελέχη της δημιούργησαν ένα πρωτότυπο Ioniq 5 το οποίο διακρίνεται για τον χρυσαφί χρωματισμό του αμαξώματος, ο οποίος ονομάζεται «Gravity Gold Matte».

Οι τροχοί τού αυτοκινήτου σχεδιάστηκαν με έμπνευση από τα πεπραγμένα κινουμένων σχεδίων τής Disney, οι θόλοι και τα μαρσπιέ είναι καλυμμένα με γραφικά και τα φώτα εμπρός και πίσω έχουν κινούμενες φωτεινές κουκίδες οι οποίες σχηματίζουν διάφορα εφέ.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, υπάρχει το λογότυπο «Disney 100» στα προσκέφαλα, στην κονσόλα και στα πατάκια, ενώ η οροφή διαθέτει μικρά LED φώτα που σχηματίζουν έναν γαλαξία, δίνοντας μια ξεχωριστή αίσθηση στους επιβάτες.

Η Hyundai δεν ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο, πρωτότυπο Ioniq 5. Όμως, οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι πολύ πιθανόν να αποτελέσει μια ειδική εξοπλιστική έκδοση του μοντέλου η οποία θα είναι διαθέσιμη προς τα τέλη της χρονιάς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το μοντέλο που ήταν έκπληξη ακόμη και για την εταιρία του
Ποιος είπε ότι τα ηλεκτρικά δεν έχουν ψυχή; (+video)
Σε ποια χώρα η Hyundai πουλάει πλέον μόνο ηλεκτρικά;