Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Hyper Urban δείχνει το μέλλον της Nissan

Ελλάδα 19:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Hyper Urban δείχνει το μέλλον της Nissan

ΝΕΑ

To Hyper Urban δείχνει το μέλλον της Nissan

ΝΕΑ

Tο αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο θα παρουσιαστεί στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Advertisement
Advertisement

Η προσπάθεια της Nissan για να εξελίξει και να εντάξει στην γκάμα της αμιγώς ηλεκτρικά νέα μοντέλα έχει αρχίσει να γίνεται εμφανής.

Το πρωτότυπο Hyper Urban είναι το πρώτο από τα συνολικά τέσσερα που πρόκειται να δημιουργήσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπός της.

Πρόκειται για ένα όχημα το οποίο έχει σκοπό να καταδείξει τόσο τη σχεδιαστική πρακτική όσο και την τεχνολογία που πρόκειται να διαθέτουν τα επερχόμενα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα παραγωγής της.

Advertisement
Advertisement

Το Hyper Urban θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιου η οποία θα διεξαχθεί στην ιαπωνική πρωτεύουσα από τις 26 Οκτωβρίου ως τις 5 Νοεμβρίου.

Το αμάξωμά του είναι εντυπωσιακό και βαμμένο σε κιτρινωπό χρώμα το οποίο έχει τη δυνατότητα να αλλάζει απόχρωση αναλόγως του φωτός το οποίο πέφτει επάνω του.

Advertisement

Οι πόρτες του, εμπρός και πίσω, ανοίγουν προς τα επάνω, ενώ τα καθίσματά του μπορούν να μετατραπούν σε ανάκλιντρα για την άνετη μετακίνηση των επιβατών.

Advertisement

Το ταμπλό έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται στη διαμόρφωσή του, αναλόγως της επιθυμίας του οδηγού.

Ο Μακότο Ούτσιντα, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan, έχει ανακοινώσει ότι η εταιρεία θα διαθέτει μόνο αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην ευρωπαϊκή αγορά ως το 2030 και θα σταματήσει να πουλά καινούργια αυτοκίνητα με θερμικό κινητήρα σε αυτή.

Advertisement

Όπως δήλωσε, ως το τέλος της δεκαετίας που διανύουμε η Nissan θα παρουσιάσει 19 καινούργια αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της, επιβατικά και επαγγελματικά, μεταξύ των οποίων η επόμενη γενιά των Micra, LEAF όπως και αυτή των crossover/SUV αυτοκινήτων της, δηλαδή των Qashqai και X-Trail.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το «ηλεκτρικό ποτάμι» δεν γυρίζει πίσω για τη Nissan
Η Nissan ετοιμάζει «καυτό» Ariya
Συγκριτική δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T 140 PS vs Suzuki S-Cross 1.4 2WD