Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai που έρχεται

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai που έρχεται

ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai που έρχεται

ΝΕΑ

Η Nissan έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αλλαγής του Qashqai παρότι έχει περάσει σχετικά λίγος χρόνος από την παρουσίαση της πρόσφατης γενιάς του.

Advertisement
Advertisement

Η τρίτη γενιά του Qashqai (φωτογραφίες) καθυστέρησε να παρουσιαστεί εξαιτίας των «παιχνιδιών εξουσίας» μεταξύ των συντελεστών του Ομίλου Renault Alliance στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας,

Η επίσημη εμφάνισή του έγινε στις αρχές του 2021 και το ιαπωνικό μοντέλο έδειξε τα νέα στοιχεία του χαρακτήρα του που είναι η τεχνολογική και ποιοτική αναβάθμισή του.

Το Qashqai οριοθέτησε την κατηγορία των crossover οχημάτων στη σύγχρονη εποχή και στην πορεία απέκτησε πολυάριθμους ανταγωνιστές, Συνεπώς, έπρεπε να δείξει και πάλι ότι είναι ο πραγματικός ρυθμιστής αυτής.

Advertisement
Advertisement

Για να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωτοπόρου, οι άνθρωποι της Nissan αποφάσισαν να το ανανεώσουν, έστω κι αν ο χρόνος που πέρασε από την εμφάνισή της παρούσας γενιάς του είναι σχετικά μικρός για να γίνει κάτι τέτοιο.

Έτσι, έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία εξέλιξης του επανασχεδιασμένου μοντέλου και τα πρωτότυπα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στον δρόμο. Αυτά είναι καμουφλαρισμένα σε όλη τη μάσκα και στον εμπρός προφυλακτήρα, στα μαρσπιέ στους θόλους των τροχών και στον πίσω προφυλακτήρα και τα εκεί φώτα.

Advertisement

Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι οι όποιες αλλαγές θα είναι περιορισμένες σε συγκεκριμένα τμήματα του αμαξώματος και πιθανότατα θα έχει και διαφορετική διαμόρφωση στα φωτιστικά σώματά του.

Διαφοροποιημένη θα είναι η μάσκα και το άνοιγμα στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ αναμένεται να διαθέτει και τον ανανεωμένο εταιρικό λογότυπο της Nissan.

Advertisement

Στα πρωτότυπα, είναι καλυμμένο και το ταμπλό, συνεπώς αναμένεται να υπάρχει διαφοροποίηση και σε αυτό η οποία σίγουρα θα αφορά στις διαθέσιμες ταπετσαρίες.

Ενδεχομένως να υπάρχει αναβάθμιση και στο λογισμικό του συστήματος infotainment, όπως και στους χρηματισμούς και στα γραφικά των πληροφοριών που θα εμφανίζονται στις οθόνες του ταμπλό.

Η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το επανασχεδιασμένο Qashqai στις αρχές του 2024. Αναφορικά με τους κινητήρες του δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με ό,τι ισχύει τώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1.000 χιλιόμετρα με Nissan Qashqai e-Power
Συγκριτική δοκιμή: Nissan Qashqai 1.3 DiG-T 140 PS vs VW Tiguan 1.5 TSI 150 PS
24 Ώρες του Le Mans: Τα 5 πιο παράξενα αγωνιστικά