Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Nissan ετοιμάζει «καυτό» Ariya

Ελλάδα 5:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Nissan ετοιμάζει «καυτό» Ariya

ΝΕΑ

Η Nissan ετοιμάζει «καυτό» Ariya

ΝΕΑ

To Ariya είναι το επόμενης γενιάς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Nissan, της εταιρείας η οποία έχει και τη Nismo…

Advertisement
Advertisement

Θα μπορούσε να υπάρξει κάποιου είδους συνεργασία, δεσμός και -τελικά- αποτέλεσμα; Θα μπορούσε η Nissan να κινήσει τα νήματα, να οργανώσει τη διαδικασία και να δώσει την έγκρισή της για μια σπορ έκδοση του Ariya;

Αυτό που για κάποιους ενδεχομένως είναι ρητορικό ερώτημα για την ιαπωνική εταιρεία είναι μια πραγματικότητα, πλέον.

Τα στελέχη της Nismo, του αγωνιστικού τμήματός της, τα οποία φροντίζουν και τα σπορ αυτοκίνητά της, έχουν αναλάβει τη δημιουργία μιας έκδοσης που θα φέρει την υπογραφή τους.

Advertisement
Advertisement

Τα πρωτότυπα του Ariya Nismo έχουν αρχίσει να κάνουν δοκιμές εξέλιξης και μάλιστα στο απαιτητικό περιβάλλον της πίστας στο NürburgringNordschleife. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα αυτοκίνητα διαθέτουν διαφορετική μάσκα αλλά και αεροδυναμικές προσθήκες στο αμάξωμα.

Στα πρωτότυπα, η μάσκα έχει ευρύτερο άνοιγμα από αυτό που υπάρχει στο Ariya (φωτογραφίες), προφανώς για να επιτρέπει την καλύτερη ψύξη των μπαταριών. Αυτό, εκτείνεται τόσο προς τα εμπρός φώτα όσο και πιο βαθιά προς τον εκεί προφυλακτήρα, συγκριτικά.

Advertisement

Επίσης, στην άκρη αυτού έχει προσαρμοστεί splitter, σύμφωνα με όσα δηλώνουν όσοι έχουν δει τα οχήματα από κοντά. Αυτοί, αναφέρουν ότι τα πρωτότυπα έχουν ελαστικά Michelin Pilot Sport τα οποία προορίζονται για οχήματα σπορ επιδόσεων.

Advertisement

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις μπαταρίες ή για τη μέγιστη ισχύ της νέας έκδοσης του Ariya. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να γίνουν γνωστά στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο το που κυκλοφορεί το πρώτο Nissan Ariya
Τo Nissan Ariya e-4ORCE κόντρα στον πάγο (+video)
Αυτό το Nissan Ariya θα κάνει ταξίδι 27.000 χιλιομέτρων!

 

Advertisement