Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει το Honda Type R στην Ελλάδα;

Ελλάδα 23:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα κοστίζει το Honda Type R στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει το Honda Type R στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Πολύ λίγα Honda Civic Type R θα εισαχθούν στην Ευρώπη εξαιτίας των ρύπων. Eλάχιστα θα δούμε στην Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα παγκοσμίως αλλά και από τα πιο σημαντικά της Honda είναι το Civic.Ένα μοντέλο που έχει συμπληρώσει 50 χρόνια «ζωής» και 25 χρόνια στην κορυφαία έκδοση που φέρει την κωδική ονομασία Type R.

Το ιαπωνικό σπορ μοντέλο με τις αγωνιστικές ανησυχίες διαθέτει μεγάλη παράδοση στην πιάτσα των Petrolheads και ιδίως αυτών που έχουν μεγαλώσει αλλά και καταγράψει χιλιάδες χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του.

Τη χρονιά που διανύουμε αναμένουμε τη νέα γενιά η οποία θα εφοδιάζεται με μηχανικό σύνολο turbo χωρητικότητας 2.0 λίτρων και θα αποδίδει 329 ίππους και 420Nm ροπή (0-100 σε 5,4 δευτ. και τελική 275χλμ./ώρα). Οι μηχανικοί της Honda έχουν δημιουργήσει το πιο ισχυρό Type R στην ιστορία και το έχουν πετύχει με την καλύτερη αεροδυναμική, τα ελαφρά εξαρτήματα κ.ά.

Ελάχιστα στην Ελλάδα…

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά του Honda Civic Type R αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι και σε πολύ περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η τιμή του θα κυμαίνεται κοντά στα 78.000 ευρώ (με τα σημερινά δεδομένα) αλλά ελάχιστα θα πουληθούν στην Ευρώπη και αυτό εξαιτίας των ρύπων.

Έχουν πουληθεί όλα…

Στην Ευρώπη (συμπεριλαμβανομένης της Αγγλίας που έχει δεξιοτίμονα οχήματα) υπολογίζεται πως θα είναι διαθέσιμα μόλις 500 (!), ενώ στην Ελλάδα δεν θα ξεπεράσουν σε αριθμό τα δάχτυλα των δύο χεριών.

Advertisement

Ήδη τα αυτοκίνητα που θα ταξινομηθούν είναι «κλεισμένα» στη χώρα μας από πελάτες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πάτησε Ελλάδα η υπέρ-Mercedes του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Τα νέα της πιάτσας, 374…
Απίστευτο: Πήγαινε ανάποδα στην Εθνική μπροστά στα μάτια μας