Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Dacia Duster έρχεται σε τιμή έκπληξη

Ελλάδα 18:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Dacia Duster έρχεται σε τιμή έκπληξη

ΝΕΑ

Το νέο Dacia Duster έρχεται σε τιμή έκπληξη

ΝΕΑ

Σε μία εποχή που ακόμα και τα μικρά αυτοκίνητα έχουν γίνει απλησίαστα, η Dacia επιμένει να δίνει προτάσεις που είναι προσιτές στο ευρύ κοινό.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Duster κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στην Ευρώπη, και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς η εταιρία ανακοίνωσε την τιμή του σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές.

Η πρώτη ένδειξη μας έρχεται από την Γαλλία, όπου η βασική τιμή θα είναι στα 19.690 ευρώ.

Παρά τις ιστορικά χαμηλές τιμές, η μάρκα στοχεύει να διατηρήσει την κερδοφορία, στοχεύοντας σε περιθώριο κέρδους 15% έως το 2030.

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο Duster, που παρουσιάστηκε το φθινόπωρο, βασίζεται πλέον στην πλατφόρμα CMF-B της Renault-Nissan.

Προαναγγέλλει νέες προσθήκες, όπως ένα πλήρως υβριδικό μοντέλο και κινητήρες διπλού καυσίμου LPG, παρέχοντας πολλές επιλογές κίνησης.

Advertisement

Παρά τη μικρή αύξηση της τιμής σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το νέο Duster παραμένει ανταγωνιστικό στην κατηγορία του, διατηρώντας την βασική φιλοσοφία της εταιρίας για εξαιρετικό value for money.

Η Dacia με το Duster θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι σε μοντέλα όπως τα MG ZS, Hyundai Bayon, Kia Stonic, Renault Captur και Citroen C3 Aircross.

Advertisement

Μετά το νέο Duster, η Dacia σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα ακόμα SUV, που θα ονομάζεται Bigster, παράλληλα με μοντέλα compact και μεσαίου μεγέθους hatchback.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Podcast: Το νέο Dacia Duster έρχεται και οι τιμές είναι σε… αναστάτωση
H Dacia στο πνεύμα της περιπέτειας
Οδοιπορικό στο Μαρόκο με το Dacia Duster