Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και το Fang Cheng Bao 3 είναι έτοιμο

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και το Fang Cheng Bao 3 είναι έτοιμο

ΝΕΑ

Και το Fang Cheng Bao 3 είναι έτοιμο

ΝΕΑ

Ας μάθουμε ακόμα μία κινεζική εταιρεία και ένα επιπλέον μοντέλο από την ασιατική χώρα. Η Fang Cheng Bao, θυγατρική της BYD, προετοιμάζει το νέο μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρική και επιχειρηματική επέκταση της BYD καλά κρατεί. Η ίδρυση θυγατρικών αυτοκινητοβιομηχανιών οι οποίες σκοπεύουν σε συγκεκριμένο -αλλά διαφορετικό μεταξύ τους- κατασκευαστικό στόχο είναι μια προσφιλής διαδικασία για τα στελέχη της.

Μεταξύ των εταιρειών που ανήκουν στον κινεζικό Όμιλο είναι και η Fang Cheng Bao, η οποία ιδρύθηκε μόλις περασμένο τον Ιούνιο (τρέχοντος έτους). Αυτή είναι η πέμπτη κατά σειρά (ως τώρα) που έχει συστήσει η BYD, μετά τις Dynasty, Ocean, Denza, και YangWang.

Όπως έγινε γνωστό κατά την επίσημη παρουσίαση της Fang Cheng Bao ο ρόλος της θα είναι η εξέλιξη και δημιουργία νέων μοντέλων τα οποία «θα χαρακτηρίζονται από την αυστηρή δομή μιας επιστημονικής φόρμουλας και την ευελιξία μιας λεοπάρδαλης», όπως δηλώθηκε.

Advertisement
Advertisement

Η αναφορά-ταύτιση προκύπτει από την ίδια την ονομασία της νέας εταιρείας η οποία συνίσταται από τις έννοιες της φόρμουλας και του πάνθηρα. Η Fang Cheng Bao θα έχει ως στόχο την παραγωγή αμιγώς ηλεκτρικών SUV και οχημάτων επιδόσεων τα οποία θα έχουν αποκλειστικά για να είναι μόνο ηλεκτροκίνητα και θα ενσωματώνουν τα πιο σύγχρονα συστήματα ένεσης και ασφάλειας και πιο δημοφιλείς εφαρμογές.

Το πρώτο μοντέλο της εταιρείας είναι σχεδόν έτοιμο και ονομάζεται Bao 3. Εξελίχθηκε με την κωδική ονομασία «SF» (φωτογραφία κάτω) και εντός του καλοκαιριού είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα πρωτότυπα. Τώρα, η κινεζική ιστοσελίδα Car News China δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης από το αυτοκίνητο.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νέο μοντέλο θα έχει μπαταρίες τύπου σιδήρου φωσφορικού λιθίου (LFP) και δύο ηλεκτροκινητήρες. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, την απόδοσή του ή τις επιδόσεις του.

Advertisement

Το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί στην κινεζική αγορά στις αρχές της επόμενης χρονιάς και η τιμή πώλησής του στην ασιατική χώρα θα κυμαίνεται μεταξύ 200.000 και 300.000 γουάν (μεταξύ περίπου 25.700-38.540 ευρώ, τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BYD απειλεί την Tesla!
Αυτό το SUV δεν έχει θέμα με τις πλημμύρες
Παγκόσμια κυριαρχία των Κινέζων μέχρι το 2030!